2777
2789

بله، یک نفر ممکن هست برای کنکور سراسری ضعیف عمل کرده مثلا به خاطر مشکلی و بعد دوره های بعدی جبران کنه. من ارشد یکی از دانشگاه های دولتی تهران درس خوندم. بچه ها از شهر های دور افتاده ای مثل زاهدان هم قبول شده بودن. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بله، یک نفر ممکن هست برای کنکور سراسری ضعیف عمل کرده مثلا به خاطر مشکلی و بعد دوره های بعدی جبران کن ...

دقیقا سوالم همینه من اگه واسه کارشناسی جای خوب قبول نشم

میتونم ارشد این موضوع رو جبران کنم و با مدرک خوب برم سرکار؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا سوالم همینه من اگه واسه کارشناسی جای خوب قبول نشممیتونم ارشد این موضوع رو جبران کنم و با مدرک ...

اگه دوران کارشناسی در طول ترم با جدیت درس بخونید و شب امتحانی نباشید، می تونید ارشد قبول بشین. 

اگه دوران کارشناسی در طول ترم با جدیت درس بخونید و شب امتحانی نباشید، می تونید ارشد قبول بشین.

من امسال دوازدهمم کلا ۷ ماه تا کنکورم مونده خیلی ناراحتم چیزی نخوندم، حس میکنم آیندم از بین رفته

چون رشتم ریاضیه و دانشگاه برای خودم و خانوادم مهمه

من امسال دوازدهمم کلا ۷ ماه تا کنکورم مونده خیلی ناراحتم چیزی نخوندم، حس میکنم آیندم از بین رفتهچون ...

این چند ماه نهایت تلاشتون را بکنید. اگه احیانا رشته ای که خواستيد قبول نشدید، باز هم تلاش کنید. استرس کارایی را میاره پائين به شدت