2777
2789
عنوان

همه ی مردا تو نگهداری بچه کوچولو انقد بی احتیاطن

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 51 پست

بچه منو گذاشته بود رو متور عکس بگیرم دخترم افناده بود 

یه بار گذاشته بود سطل برنج خالی عکس بگیره با صورت اومد زمین 

تو کشوی کمد 

بعدا اعتراف کرده تو یخچال هم گذاشته 

تو قابلمه و ساک ورزشی گفتم با حضور خودم بذار

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه منو گذاشته بود رو متور عکس بگیرم دخترم افناده بود یه بار گذاشته بود سطل برنج خالی عکس بگیره با ص ...

موتور

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آره شوهرم بچم پنج ماهش بود از دستش انداخت باکله بچه خورد زمین دماغش خون آمد

چه قدر این مردا بچه ان از بچه فقط درست کردنشو بلدن 

بچت چیزیش نشد؟ با کجای سرش خورد؟ الان سالمه خدا رو شکر؟

بچه منو گذاشته بود رو متور عکس بگیرم دخترم افناده بود یه بار گذاشته بود سطل برنج خالی عکس بگیره با ص ...

الان بچه تون حالش خوبه؟! 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

پسرم سه سالش بود رفته بودیم برای من لباس بخریم 

فقط دو دقیقه دست پسرم و دادم دستش گفتم دستش و بگیر من این شومیز و نگا کنم ، وقتی یهو نگا کردم دیدم پسرم نیست اینم وایستاده داره با من لباس میبینه، تو شلوغی بازار تبریز بعد از یک ساعت و نیم که مثل دیونه ها میدوویدم دیدم یه دست فروش دست پسرمو محکم گرفته که جایی نره فهمیده بود گم شده 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من همسرم خیلی محتاط و عاقل بنظر میومد تا وقتی بچرو با خودش برده مغازه بهش گوشی داده در حال بازی گفته من میرم پاشوو بریم اونم گفته میمونم ایشونم در مغازه رو قفل کرده رفته بیرون یادش رفته بچم انقد گریه کرده سه سالشه 

الان بچه تون حالش خوبه؟!

آره فقط میگم خدا رحم میکنه به بیچارگی من تو عقل تداری؟؟؟؟؟؟

چه قدر این مردا بچه ان از بچه فقط درست کردنشو بلدن بچت چیزیش نشد؟ با کجای سرش خورد؟ الان سالمه خدا ر ...

آره والا خداروشکر چیزیش نشد بردیمش دکتر دماغش باد کرد 

من گفتم دماغش شکست ولی دکتر گفت نه فقط ضربه دیده الان چهارسالشع

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

پسرم سه سالش بود رفته بودیم برای من لباس بخریم فقط دو دقیقه دست پسرم و دادم دستش گفتم دستش و بگیر من ...

وای خدا