2777
2789
عنوان

وای بچه ها خواب جن دیدم

74 بازدید | 9 پست

خواب دیدم دم در خونه قبلیمون یه سگ سفید وایستاده من اونو دعواش کردم زدمش که بره بعد یهو غیب شد جاش یه جن وحشتناک و ترسناک عصبانی و با اخم خیلی ترسناک چهره وحشتناک وایستاده منو نگاه میکنه داشتم سکته می کردم تو خواب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا این خواب نشونه نعمتی اومدن بدستت هست

من مالی از دستم رفته بود با خواب از ما بهترون فرداش مالم بدستم برگشت شادی برات میاره

اگه البته از رو ترس و فکر کردن بهشون این خواب ذو ندیده باشی

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
واقعا جزئیاتشم ؟

نه خواب دیدم یه سگ جلو در خونمون هست که جنه و شبیه پدر مادربزرگم هست جن بود و نمی رفت بعد توی خوابم فهمیدم پدر مادربزرگم یه جنی رو اذیت میکرده حالا این جن خودشو شکل اون درمیاره و نمیره تا مارو عذاب بده کتمش هم میزدم نمیرفت

🍓🐈Daddy's girl☁️