2777
2789
عنوان

شوهرای شمام اینطوری ان

168 بازدید | 13 پست

دیگه خسته شدم از دستش

همش دوست داره منم منم کنه، همه جا بگه من بلدم من میتونم من همه کاره ام

کار اشتباه میکنه وقتی میگم اشتباهه، دیگه براش مهم نیست هرجا باشه همش تند حرف میزنه و میگه نه من درست میگم

رفته یه چیزی خریده، سرش کلاه گذاشتن خیلی گرون انداختن

منم بدون دعوا و اخم و اینا، اونم بعد یکماه گفتم اینطوری بوده اون بد حساب کرده برات

داد میزنه و دعوا میکنه و حرص میکنه، آخرش که میفهمه درست میگم میگه به جهنم خودت هرکاری میخوای بکنی بکن

من تو زندگیمون هروقت اشتباهی میکنم اون میگه، خب میگم اره درسته تو درست میگی مرسی گفتی

ولی اون هرکاری میکنه تحمل انتقاد نداره

خب کارای کوچیک رو آدم میتونه چشم پوشی کنه اصلا نگه، ولی بعضی کارا واقعا باید یه تذکر بگیره سری بعدی اینطوری نشه

بعد بیشتر از همه از این ناراحت میشم، هرچی کار خوب میکنم هیچی نمیگه، ولی با کوچیکترین اشتباهم بزرگترین واکنش رو نشون میده و داد میزنه

میخواد بگه من خوبم تو بدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاراگراف اخرت دقیقا هنسر منه.

هزار تا غدا درست کنم یکیش یکم مثلا شور باشه میگه.. واسع همه چییییز همینه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

به خدا که انگار شوهر منو توصیف کردی . الان دیگ کارامو با اعتمادبه نفس انجام میدم وکمتر ازش نظر میخوا ...

من همه جا معروفم به اینکه همه چی تمومم 

اصلا اعتمادبنفسمو برای انجام کارا از دست نمیدم 

ولی خیلی عصبانی میبشم که اون با کوچیکترین اشتباهم اینقد بد واکنش نشون میده و اصلا طاقت نداره من ایرادی ازش بگیرم

تا جایی ک میتونی ازش ایراد نگیر چیزایی ک میشه زیر سبیلی رد کنی رد کن

خب رد میکنم. مثلا چیزی میخره، کاری انجام میوه تو خونه، حرفی میزنه تو جمع، کلا نادیده میگیرم

ولی خب بعضی وقتا واقعا نمیشه، دیگه خیلی بزرگه که میگم

اونم نه با داد و دعوا، ولی اون بازم از کوره در میره و عصبانی میشه

من همه جا معروفم به اینکه همه چی تمومم اصلا اعتمادبنفسمو برای انجام کارا از دست نمیدم ولی خیلی عصبان ...

میدونه منم مثل تو انقد شوهرم ازم ایراد میگیره الان کمتر ولی اوایل بیشتربود.مثلا هرکاری کنم سریع شروع میکنه به ایراد گرفتن بلد نیستو وفلان . امروز از اسنپ فود خرید کردم . خریدم ثبت نمیشد خواست یه چیزی بگ .گفتم هرموقع کسیو لازم داشتم که تخریب کنه صدات میکنم فعلا تو کاری ازدست برنمیاد. 

چقدر بابای منه 🙂 خدا بهت صبر بده

بخدا خسته شدم از دستش

غذا درست میکنم خیلی خوشمزه میشه هیچی نمیگه، بعضی روزا خیلی تو خونه کار میکنم هیچی نمیگه، مهمونی میدم بیا و ببین هیچی نمیگه، انواع کیک و دسر و غذاهای جدید میذارم. اصلا

بعد کوچیکترین اشتباهی که بکنم یهو از کوره در میره و داد میزنه، جوری رفتار میکنه انگار تمام زندگیم کارهای اشتباه کردم و مدام درحال گند کاری ام

میدونه منم مثل تو انقد شوهرم ازم ایراد میگیره الان کمتر ولی اوایل بیشتربود.مثلا هرکاری کنم سریع شروع ...

اصلا اونش به جهنم

خودش بعضی وقتا واقعا کارهایی میکنه که داره به زندگیمون لطمه میزنه، بهش تذکر میدم باز از کوره درمیره 

دیروز تو خونمون دعا پیدا کردم ،و از متن و ایناش کامل مشخص بود کار خانوادشه، بجای اینکه بیاد با من همدلی کنه، دلداریم بده، همش از زیر حرف در میرفت، گوش نمی‌داد بهم، انگار عادی ترین چیز عمرشو دیده، آخرشم عصبانی شد ازم رفت

تازه من خیلی آروم و بدون دعوا حرف میزدما، ولی انگار اون میگفت تو اصلا حق نداری ایرادی از من و خانوادم بگیری

بخدا خسته شدم از دستشغذا درست میکنم خیلی خوشمزه میشه هیچی نمیگه، بعضی روزا خیلی تو خونه کار میکنم هی ...

خیلی سخته، از مشاور کمک بگیر شاید راه حلی داشته باشه

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790