2777
2789
عنوان

چقه روی مادرتون حساب می کنین

134 بازدید | 14 پست

من خودم خیلی دوس داشتم مادرم یه زن عاقل و منطقی بود.ولی همیشه برخلاف اونچه آدم از مادرش توقع داره  هست.بیشتر اون بچه ماست تا ما بچه اون.

خیلی خوبه آدم مادری داشته باشه که بتونه بهش تکیه کنه.

مامان من رازدار نیست.صبور نیست،خودخواهه .و خیلی چیزای دیگه ...

فک می کنم همین اخلاق و صفاتی که داشته باعث شده ما زیادی عاقل و بالغ و منطقی بشیم.

(البته که مادره و احترامش همه مادرها واجب واجب)

مادر من خانم‌عاقلی هستن و میشه روشون حساب کرد ،فقط عیبشون اینه که خیلی به من و خواهرام‌وابسته هستن و این وابستگی هم خودشون رو اذیت میکنه هم ما رو 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم عاقل منطقی زرنگ و موقعیت شناسه همیشه روش حساب میکنم هر چند تفاوت سلیقه هم تو بعضی چیزا داریم و ...

خیلی خوبه گلم

همچین مادری پشت و پناهه و واقعا دختر به ابنجور مادری نیاز داره

مادر من خانم‌عاقلی هستن و میشه روشون حساب کرد ،فقط عیبشون اینه که خیلی به من و خواهرام‌وابسته هستن و ...

میفهمم ...مامان من میگه بهتون علاقه دارم و وابسته ام اما تمام فکر و ذکرش بابامه..خدایی خیلی کم دیدم مادری با این اخلاق که مامانم داره

درکت میکنم‌منم احساس میکنم مادرم هیچی نمیفهمه🤦‍♀️مادره..‌دلم میسوزه براش اما ای کاش....

همون حسی که من دارم...

وقتی ما منطقی حرف می زنیم باهاش حتی اگه حرفمون رو همه تایید کنن ولی اگه باب میلش نباشه با داد و دعوا کاری می کنه که بی خیال بشیم. اشتباهات زیادی انجام داد که باعث اتفاقای مالی بد شده ولی بازم معتقده ما نمیفهمیم و اون میفهمه!!!!

گاهی فکر میکنم بی عقلی ها و خودخواهی هاش خیلی از بچگی تا بزرگسالی زندگیمو خراب کرده...

من اگه بخوام مورد بشمارم از مامانم از ابتدا تا حالا میتونم تا صبح مثال بزنم خرابکارایشو

همون حسی که من دارم...وقتی ما منطقی حرف می زنیم باهاش حتی اگه حرفمون رو همه تایید کنن ولی اگه باب می ...

👌👌👌👌اینا درست نمی‌شن.. مامان من روز به روز داره بدتر هم میشه...خدا رحم کنه...

اینقدر دوست داشتم یه کم بیشتر به فکر ما بود..کمکمون می‌کرد.. میشد روش حساب کرد..اما من همیشه خودم باید حواسم به همه چی باشه...خیلی سخته...خیلی تنهام..

تاوان عشق را دل ما هرچه بود داد...چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم...❤🌱

مامان من خودش اینقد ترومازده و زخمی بود که وقتی برا بچه هاش نداشت مارو خدا بزرگ کرد‌ الانم سرپیری ازین کلینیک زیبایی به اون کیلینیک راه افتاده بچه هاشم جزوی ازخودش نمیدونه چون خودش هنوز کودکه و‌ عشق ومسئولیتیم نسبت به ما نداره

مامان من خودش اینقد ترومازده و زخمی بود که وقتی برا بچه هاش نداشت مارو خدا بزرگ کرد‌ الانم سرپیری از ...

ترومازدگی مامان منم انتها نداره دوستم...

گاهی دلم می گیره از اخلاقاش

باز میگم ولش کن...تو که میدونی چجوریه این