2777
2789

؟ روالش به چه شکل هست ? خوداون میخواین چه مباحثی مطرح بشه؟ مثلا اگه کل یک فصل رو اشکال داشته باشین. حتی موارد حفظس رو هم آموزش میده یا فقط قسمتهای چالشی و مهم؟ هزینه ش ساعتیه یا همون تایم یکساعت و ۴۵ دیقه؟ چقدر هست؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
فرادرس و پکیجهای آنلاین اساتید هم خوبه

ببین خودم میخوام تدریس کنم تجربه شو ندارم. میخوام بدونم روال چطوره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هزینه ها که برای ۹۰ دقیقس 

من برای رفع اشکال میگذفتم هرجاشو خودم میخواستم بهم توضیح میداد 

یا فصلایی که مشکل داشتم 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
هزینه ها که برای ۹۰ دقیقس من برای رفع اشکال میگذفتم هرجاشو خودم میخواستم بهم توضیح میداد یا فصلایی ک ...

هزینه ش چقدر بود؟

هزینه ش چقدر بود؟

بستگی به معلم و درس و شهرش داره خوب

اینجا معلم ریاضی داریم جلسه ای ۵۰۰ میگیره داریم جلسه ای ۳ تومن میگیره

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
بستگی به معلم و درس و شهرش داره خوباینجا معلم ریاضی داریم جلسه ای ۵۰۰ میگیره داریم جلسه ای ۳ تومن می ...

یه سوال دیگه اگه همه مثال های تدریس رو از فرهانی بگم با همون ترتیب و روال خیلی تابلوئه؟ رمز گزاری ها و سوال ها. من نصیر پور و ملک شاهی رو هم دیدم ولی فرهانی خخییییلی کامله. با فرهانی جلو برم فک کنم دیگه نیاز به حل مثال از اینور و اونور نیس از هر دری مثال میگه. ولی میترسم تابلو باشه. بچه ها قبلا دیده باشن. نمیدونم الان جو دانش آموزا چطوره� مو از ماست میکشن بیرون یا نه فقط برا امتحان باید برسونن

فرادرس و پکیجهای آنلاین اساتید هم خوبه

یه سوال دیگه اگه همه مثال های تدریس رو از فرهانی بگم با همون ترتیب و روال خیلی تابلوئه؟ رمز گزاری ها و سوال ها. من نصیر پور و ملک شاهی رو هم دیدم ولی فرهانی خخییییلی کامله. با فرهانی جلو برم فک کنم دیگه نیاز به حل مثال از اینور و اونور نیس از هر دری مثال میگه. ولی میترسم تابلو باشه. بچه ها قبلا دیده باشن. نمیدونم الان جو دانش آموزا چطوره مو از ماست میکشن بیرون یا نه فقط برا امتحان باید برسونن