2777
2789
ترشحات آبکی بی رنگ کم کشدار چندروز قبلش شروع میشه بعد غلیظتر میشه انگار سفت شده اونجا تخمک گذاری شرو ...

الان من تقریبا از خرداد ب اینور ۴ و ۳ یا۲ م پریود میشدم 

این ماه هنوز نشدم !!!

دارم مکمل میخورم تغذیه م رعایت میکنم

من مولتی ویتامین مخصوص خانم ها گرفتم در کنارش امگا۳ و ویتامین D و قرص آهن هم گرفتم چون تو مولتی ویتامین دوزش کمتر بود . هم پریودام گرم شده و روشن و بدون درد، هم تخمک گذاریم و حس میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مولتی ویتامین مخصوص خانم ها گرفتم در کنارش امگا۳ و ویتامین D و قرص آهن هم گرفتم چون تو مولتی ویتا ...

فولیک اسید ویتامین دی روزانه  کیکیوتن قرمز حاوی ویتامین AE 

اینوزیتول بایوفن متفورمین اینا رودکترم داده

فولیک اسید ویتامین دی روزانه کیکیوتن قرمز حاوی ویتامین AE اینوزیتول بایوفن متفورمین اینا رودکترم دا ...

خب تمام ویتامین ها نیست فقط مهم ها رو داده مخصوص قبل بارداری ، مولتی ویتامین کلی و میگم A.b.c........

چقد من خنگم اصلا تخمک گذاری نمی‌فهمم.

نه ب خنگی نیست جانم بعضیا هیچ علائمی ندارن ولی ترشح رو اکثرا دارن.ترشح بی رنگ 

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

هزار بار نشستم و به اضافه هزاران کار دیگه دقیق و ....اما دختر دارماستارتر خدا باید بخواد

درسته مادر منم با رژیم و کلی تلاش بازم پسر دار نشد .ولی بنظرم بخاطر سبک زندگیش بود بیشتر

و از همه مهمتر خدا نخواست

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

هزار بار نشستم و به اضافه هزاران کار دیگه دقیق و ....اما دختر دارماستارتر خدا باید بخواد

یه جای کار مشکل داشته به نظرم به خانم ها مربوط میشه  بعضی ها رو دیدم دوتا ازدواج داشتن تو هر ازدواج پسردار شدن 

نه ب خنگی نیست جانم بعضیا هیچ علائمی ندارن ولی ترشح رو اکثرا دارن.ترشح بی رنگ

ببین من ترشح دارم 

کلا زیاد هم ترشح دارم 

ولی  عفونت نیست چون بود و خارج و اینا اصلا ندارع معاینه هم رفتم چیزی نبوده