2777
2789
عنوان

لیزر موها بدن

82 بازدید | 13 پست

خانمها برای موهای زائد بدن لیزر تیتانیوم شماها رفتید؟ از تیتانیوم جواب گرفتید یانه ؟ من میرفتم دستگاه لیزر تیتانیوم داشت ۹ جلسه رفتم الان تو دوره شارژم، الان یه دستگاهه دبگه آوردن جدیده همون لیزر  کندلا😒

الان من با تیتانیوم خیلی عالی جواب نگرفتم بعضی جاها رو هست  هنوز نرفتن موها در میاد یه کمی 😕

میگم میشه بقیه جلساتم رو با این لیزر کندلاشون برم  یا ممکنه موهام برگشت داشته باشه؟ یا جواب نگیرم ؟

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

من برام سواله ک وقتی میری تو سارژ موهات باید چ شرایطی داشته باشن

من۷ جلسه با تیتانیوم میذم بعضی جاهام باز ضخیم در میاد بقیع جاها کرکی در میاد 

اینم بگم تنبلی دارم

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برام سواله ک وقتی میری تو سارژ موهات باید چ شرایطی داشته باشنمن۷ جلسه با تیتانیوم میذم بعضی جاهام ...

منم تنبلی تخمدان دارم یعنی سندروم تخمدان پلی استیک 

یعنی ربط داره ب لیزر موها ؟ پریودیام شده ۱۹ روز ی بار 

الان دوفامد میخورم 

منم تنبلی تخمدان دارم یعنی سندروم تخمدان پلی استیک یعنی ربط داره ب لیزر موها ؟ پریودیام شده ۱۹ روز ی ...

اره ربط دارع ماها دیرتر از بقیه جواب میگیریم

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

شاتی بهتر از رولیه فک نکنم عوض کنی مشکلی داشته باشه.

شآتی با رولی فرقشون نمیدونم فرقشون چیه؟ مال من یه پلاستیک میکشه رو سریش و لیزر میکنه میکشه رو بدن یعنی رولیه؟

شآتی با رولی فرقشون نمیدونم فرقشون چیه؟ مال من یه پلاستیک میکشه رو سریش و لیزر میکنه میکشه رو بدن یع ...

ژل میزنه؟

شاتی ژل به بدن نمیزنن.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

منم تنبلی تخمدان دارم یعنی سندروم تخمدان پلی استیک یعنی ربط داره ب لیزر موها ؟ پریودیام شده ۱۹ روز ی ...

سلام عزیزم خوبی من راحب قابلمه کاندید همین جور داشتم داخل نی نی سایت نگا میکردم دیدم شما قبلا ازش خریدی و عکسش هم گذاشته باشه تورا خدا جوابم بده ازش راضی هسی؟ اسفتاده کی رنگش تغییر نکرده؟ رنگش زشت نشده؟ 

سلام عزیزم خوبی من راحب قابلمه کاندید همین جور داشتم داخل نی نی سایت نگا میکردم دیدم شما قبلا ازش خر ...

سلام خوبه ولی دو سالی هست دارمشون تابش خیلی استفاده کردم یه کم بد شده ولی خوبه من بیشتر تو ظرف فلزی(روحی)استفاده ميكنم وقتي خودمونیم....اعتقادی باین تفلونا ندارم روحی سالمتره بنظرم، وقتی مهمان دارم تفلون میزارم یا بذا ته چین و ته انداز و پنکک و اینا که نیاز ب تفلون دارن