2777
2789
چه کمکی دوست عزیز طرف غذا و تخم مرغ شونو از خونه میاره کنار گوشه هم چادر میزنه دقیقا چه کمکی

فقط همونارو میبینید؟

عجب عجب

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه کمکی دوست عزیز طرف غذا و تخم مرغ شونو از خونه میاره کنار گوشه هم چادر میزنه دقیقا چه کمکی

اونا تعدادشون کمه. ویلایی که ما خریدیم اون آقای محلی التماس میکرد دلمون سوخت خریدیم هروقت میریم بازار محلی خرید میکنیم رونق شمال به مسافراشه و پولایی که توریست ها خرج میکنن

خرج شمالیا فقط از مسافر درمیاد

چند برابر میدن به مسافرا... من نمیگم بده ولی میگم مفیده براشون

الان مشهد 

من خودم مشهدیم

به خاطر امام رضا بعضی اوقات از سال به شدت شلوغه

اطراف حرم همیشهههههه شلوغه

و بله به اقتصاد کمک میکنه

مخصوصا هتل ها و مغازه های اطراف حرم

شلوغ میشه بیماری میاد و....ولی خب شهر مال بابام نیست مال همه مردم هستش مال همه مسلمان ها که بیان زیارت

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

مگه تهران چی کم داره

شمالیا تهران رو پوشش میدن من کلی همکار و همسایه شمالی دارم جالبه همونا میان مجازی گریه میکنن میگن نیاین شمال. دیگه نمیگن خودشون موقعیت شغلی مارو گرفتن و هوارو آلوده‌ کردن و ترافیک درست کردن و....

اونا تعدادشون کمه. ویلایی که ما خریدیم اون آقای محلی التماس میکرد دلمون سوخت خریدیم هروقت میریم بازا ...

شما این دفعه رفتی شمال نگاه کن مردان و زنان زحمتکش شمالی که تو شالیزار ها اصطبل گاو کار میکنن ترتغال و نارنگی صادر میکنن برنج و چای و روغن اونوقت شما خرج شونو میدی عجب

مردم پول ندارن چشم دیدن این سفر سادشونم ندارید.. 

پولدارا اینکارو نمیکنن 

من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿

اصلا مرام مشهدیا فرق میکنه دمتون گرم

قربونت❤️💜

شما این دفعه رفتی شمال نگاه کن مردان و زنان زحمتکش شمالی که تو شالیزار ها اصطبل گاو کار میکنن ترتغال ...

همون پرتقال نارنگی چای برنج مقدار زیادیش رو مسافر میخره .دوران کرونا یادت نره جاده رو بسته بودن رونق رفته بود از شمال