2777
2789
عنوان

چرا مردا اینقد بی درک و شعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 43 پست

بستنی با این گلوت و مریضی😐

حرفت جالب بود یه مشت بچه سال با بدن بزرگ

اره خیلی بیخیاله شوهرت مردا کلا اهمیت نمیدن یه جاهایی یه جاهایی هم جونشونو در میارن میکنن تو جون زنشون. کلا تعادل رو رعایت نمیکنن

اسی همیشه شوهرت اینه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستنی با این گلوت و مریضی😐حرفت جالب بود یه مشت بچه سال با بدن بزرگاره خیلی بیخیاله شوهرت مردا کلا ا ...

نه کلا در تعادل نیست اصن معلوم نیست چیکار می‌کنه اصن نمی‌فهمم قشنگ انگار یه پسر بچه دوساله است

گناه بزرگ منی

خلاصه ک پسراتون رو درست تربیت کنید ...همش رو مخ دخترا نرید زن باید ال باشه .......ما تعمیر کار نیستیم پسرای درب داغون شما رو درست کنیم قطعات کمه .......یه دفعه دیدین یا کلثوم اکبری هستم ندونبه چند تا بیده .....یا گذاشتن مهریه ب اجرا 

نه کلا در تعادل نیست اصن معلوم نیست چیکار می‌کنه اصن نمی‌فهمم قشنگ انگار یه پسر بچه دوساله است

پاشو یه سوپ بزار برا خودت دلت جون بگیره انقدرم حرص نخور بزار ببینه به خودت ارزش میدی شلغمم اگه داری بپز

والا .زن ذاتا کم خونه ..زایمان ..پریودی ..اعصاب ....کار خونه کار بیرون .تحمل مادر شوهر ....دیگه کشش ...

مردا راحتن‌ نه پریود نه زایمان نه افسردگی یه کار میرن میان هزارتا شکم میزان غر میزنن نق میزنن بخدا همین مردا نمیتونن یه ساعت زن باشن تحمل ندارن فقط قلدر بازی بلدن منم منم کنن