2777
2789
عنوان

چرا مردا اینقد بی درک و شعورن

371 بازدید | 43 پست

از صبح که اومدم از دانشگاه افتادم تو رختخ یه جوشانده گذاشته و تمام از شدت سرماخوردگی و بدن درد نتونستم از جام تکون بخورم 

میخواست بره باشگاه بهش گفتم دارو بگیر و میوه 

رفته 4 ساعت بعد اومده با بستنی و لیمو به همراه داداشم نشستن دارن شام میخورن و بالا سرم  بلند بلند حرف میزنن چرت و پرت میگن 

شیر حموم خرابه پمپ هی روشن خاموش میشه آب هدر میده یک هفته شده دست بهش نزده  همش رو اعصابم اونم هم اب هدر می‌ره هم پمپ میسوزه آخر سر هم صداش رو اعصابم 

خدایا عدفت از آفرینش دو تا جنس چی بود همین ما زنا یا مردان تنها خلق میکردی حالم داره از هرچی مرده بهم میخوره بس که بیخیالن و هیچی براشون مهم نیست احساس میکنم یه مشت بچه سال با بدنای بزرگن😡

گناه بزرگ منی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والله مردی ندیدم‌ مرد باشه یه مشت نر بی خاصیت همین همشونم عین هم شاید درصد جزئی خوب باشن تک توک

همون خوباشونم به موقع بد میشن خاطرت جمع 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤