2777
2789

فکر میکنم علوم پایه. شیمی فیزیک ریاضی ....

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هر رشته ای که وارد باشی، مقالات خوبی بنویسی و اختراعات خوبی داشته باشی، یه دانشگاه پیدا میشه که تو رو بورس کنه

بستگی به حافظت و اختراعات و مقالاتت داره 

مگه بخوای با پول جیبت بخوای بری که اون بستگی داره چه رشته ای دوست داری و با اساتید اون رشته چت کنی ،و مقالاتشان رو بخونی و حرفی برای گفتن داشته باشی

پول داشته باشی همه جا میتونی بری درس بخونی، زرنگ هم باشی همون جا راحت در پژوهشگاه هاشون تو رو جذب میکنند و بعد میتونی پناهندگی بگیری

مهاجرت کاری هم باید تو یه رشته ای که بلدی حرفی برای گفتن داشته باشی.

اینقدر در اون رشته خبره باشی و حرفه‌ای جدید داشته باشی که اونها بدونند هنر تو به درد کشورشون میخوره، باز باید یه اختراع یا توانایی کاملا ویژه در کارت داشته باشی

تو هر رشته ای که وارد باشی، مقالات خوبی بنویسی و اختراعات خوبی داشته باشی، یه دانشگاه پیدا میشه که ت ...

میگم من تتو کار هستم خودم بدرد نمیخوره؟همه فامیلام رفتن بچه های عمه هام اینا

....

میگم من تتو کار هستم خودم بدرد نمیخوره؟همه فامیلام رفتن بچه های عمه هام اینا

پس اگه اینقدر همه راحت رفتن و تو کمپ هم نرفتن حتما یا پول زیادی داشتن یا علم بالایی یا تو یه حرفه وارد بودن که اون کشور لازم داشته، پس از اونها بپرس

من که یه پام اونوره خیلی دلم خواست بدونم میزان سرمایه و تحصیل اونها چیه

پس اگه اینقدر همه راحت رفتن و تو کمپ هم نرفتن حتما یا پول زیادی داشتن یا علم بالایی یا تو یه حرفه وا ...

زیاد از هم خبر نداریم فقط میدونم هم درس خونده بودن هم اینجا چندین خونه و شغل داشتن و اول رفتن تهران زندگی کردن بعد یهو رفتن خارج

....

پس اگه اینقدر همه راحت رفتن و تو کمپ هم نرفتن حتما یا پول زیادی داشتن یا علم بالایی یا تو یه حرفه وا ...

اصلا شماره هاشونم ندارم ولی تو کار املاک بودن اینو فقط میدونم 

....