2777
2789
عنوان

عمم به بابام گفته بچتو بزن

479 بازدید | 44 پست

بهش گفته بچت داره ابرومونو میبره بگیر بزور موهاشو کوتاه کن بزنش تا ادم شه 

بابام چند روز پیش اومد خونه خیلی باهام بدرفتاری کرد و ناخون گیرو پرت کرد جلوم گفت ناخوناتو کوتاه کن مگه نه خودم میام از ته میکشمشون 

عمم منو سالی یبار نمیبینه ولی بابامو هر روز میبینه و هی پرش میکنه. چقدر این زن پسته که نمیبینه بابام و من و خانوادم چقدر تو فشاریم میاد نمک میپاشه رو زخممون با این حرفاش، هرچند در واقع هیچی نمیدونه که مشکلمون چیه فقط قضاوت میکنه 

به نظرتون به عمم یه طومار پیام بنویسم و مودبانه ب.رینم به هیکلش و بگم تو زندگی ما دخالت نکن؟ یا بدتر میشه؟شایدم سرزده بیان خونمون اگه اومدن چه رفتاری کنم؟؟

ولی عمم هرچیم که گفت بابام حق نداشت چنین رفتاری با من کنه وقتی میدونه چقدر تو فشارم و شرایطم دست خودم نیست💔الان از اون موقع باهم حرف نزدیم

من ت.رنسم*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو ول کن میخوام حرص عمم در بیارم به نظرت پیام بدم بهش چون خیلی ادم فشارییه

نه بی محلی بیشتر عذابش میده ،اگه ببینه پر کردنش به نتیجه رسیده خوشحال میشه وبیشتر پر میکنه

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  

تر.ن س هستی یا نیستی مهم اینه که تو یه انسانی آره بهش پیام بده که پاشو از گلیمش درازتر نکنه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

به نظرت بهش سلام نکنم و برم تو اتاق اصلا نیام ببینمش؟اخه بابام بعدش میگع چرا بی محلی کردی

سلام بده اما بعدش بی محلی کن ،سلام ندی بهونه دستش میدی میگه بی ادبه بچه ات اما سلام رو خیلی سرد بده بعدش نادیده اش بگیر،نیازی نیس حتما بری اتاقت میتونی تو حضورش به چشماش اصلا نگاه نکنی جوری که اصلا وجود نداره اینجوری بدجور حالش گرفته میشه

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
بهش بگو هرچی هستم خون خودتون تو رگام هست خوبم از خودتونم بدم عین خودتونم حرف اضافه نزن

اخه من صدسال یبار از خونه بیرون نمیرم یا کار زشتی نکردم که میگه ابروشونو بردم 😂😂خودشم منو دیر به دیر میبینه 

چون بابام دعوتش نکرده فشار خورده اومده اینارو گفته