2777
2789

امروز دخترمو بردم بازار بهش گفتم هرچی میخوای برات میخرم تا جایی پولم برسه بعد اول رفتیم براش چکمه خریدم بعد رفتیم تو یه لباس فروشی یه ست زیرپوش شورتک خوشش اومد یه سوییشرت که جنس روش بارونی بود داخلش خز بود شهرما خیلی سرد نیس خوبه برا بیرون با گل سر یعنی دیگه چیزی نخواست خودش انقد ذوق داشت بعد اومدیم خونه دونه دونه خریداشو برد تو خونه گردوند با ذوق نشون میداد خونه رو به خریداش میگفت جای شما اینجان اینجا اتاق منه اینجا پذیراییه با ذوق اصن من مردممممم براش  انقد ذوق کرد منم ذوق مرگ شدمم براششش 

ایشالا ک خیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای جونمممممم یاد بچگیای خودم افتادم😍🥲

انقددد با نمک بودد گفت میشه برام اون کاپشن صورتیه رو بخری اول گفتم نه کاپشن داری بعد رفتم دیدم سبکه خوبه گفتم بیا بخرم انقددددد ذوق کرد تو مغازه تنش کرد دیگه در نیاورد  😭😂

ایشالا ک خیره

🥹🥹🥹🥹وای راسته همه چی به موقعش قشنگه ها هیچ ما بزرگا برا خرید نمیتونیم به این شدت قشنگ ذوق کنیم ب ...

اره بخدا من ایندفعه که پول اومد دستم کلی برا خودم نقشه کشیدم اینو بخرم اونو بخرم بعد دیدم برا دخترم و شوهرم خرجشون کنم خیلی بیشتر ذوق میکنم تا خودم برا شوهرم یه هودی گرفتم برا دخترمم اینا میخوام برا بابامم یچیزی بخرم کلا خیلی ذوق میکنم خوانوادم خوشحال میشن🥲🥲

ایشالا ک خیره