2777
2789

حالتایی ک دارم به پسر میخوره گفت ۷۰ درصد دختر ولی بکسی نگو دکترمم گفتم احتماله ان تی دقیق نییست خب اگ نییت چرا میگن 

حالتامم ک میگم حاله سینم سیاهه سیاه شده رنگ ادرارم تیره عاشق لواشک ترشی جات گوشت ماکارانی اش رشته پفک سیب زمبنی سرخ کرده صورتم صاف از ۹ هتیگی حالت تهو شدید داشتم الان ک ۴ ماهمه خیلی کم شده و اوایل خیلی خواب الود بودم 

دیگ شدم یه آدم بی روح

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترداییم حالتای تورو داشت دختر بود دوستش همین حالتا رو داشت پسر بود  ربطی به نوک میمی و ترش و شیرین نداره 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

چون حالت ها فقط واکنش بدن مادر به هورمون بارداریه و هیچ ربطی به جنسیت نداره. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب اون که احتماله ولی کلا علائم اصلا مستدل نیستن که بچه دختره یا پسر

من خودمزمانی که مادرم منو باردار بود  مامانم همه علائمش پسر بوده. قبل از منم یه دختر داره که هیچ کدوم از علائم بارداری من با خواهرم یکی نبوده . همه فک میکردن پسرم

اما سونو گفته بود من دخترم. و خب واقعا هم دخترم