دوستان من سال ۱۳۹۹ مدرک دیپلم رو گرفتم و تمام قوانینی که در سایتها نوشته شده بوده رو مطالعه کردم ولی تناقضات زیادی رو دیدم.
و چندین سوال دارم
۱. اینکه این ۶ درس که باید برای پایهی یازدهم بدیم چه درسهایی هستند؟ اصلا هیچ جا ننوشته چیان؟
۲. این که من فقط پایهی یازدهم رو بدم کافیه؟
چون دیدم تراز اون سال میگن فرق داره با این امتحانات جدید. این هم خیلی گیجم کرده. بعد من پایهی دوازدهمم
امتحان نهایی داشت. الان که کارناممو نگاه میکنم مثلافیزیک سال دوازدهممو شدم ۱۳.۵
و ریاضی دوازدهممو شدم ۱۳.۲۵
خب این نمرهی نهایی این دو تا درسم بودن. خیلی بد شده؟ منظورم اینه که تا چند نمره خوب حساب میشن؟
چون یادمه اون زمان درسا انقدر سخت بود با نمرهی
۱۲ هم حتی اگه میگرفتم برای این درسا خوشحال میشدم.
۳.بعد من اگه بخوام پایهی دوازدهمم رو دوباره امتحان بدم، باید همهی درسا رو امتحان بدم؟ اگه نخوام همه رو بدم، صفر رد میکنن؟ بعد نمرهی خوبم رو میذارن یا نه؟ یا جدیدترین نمره رو؟
۴.پایهی یازدهم بالاخره تاثیر ۱۷ درصدی داره یا تاثیر ۲۰ درصدی؟ تو هر سایتی یک چیز نوشته.
۵. اون سالی که من کنکور دادم میگفتن تا رتبهی ۱۰ هزار کنکور تجربی خوبه که بری و از این رتبه به بعد بدرد نمی خوره. فکر میکنم هنوزم همین جوری باشه. درسته؟
۶.کنکور هنر هم میخوام شرکت کنم. برای کنکور هنر تا چه رتبهای خوبه؟(خودم فکر میکنم تا رتبهی
۵ هزار میشه چیز خوبی قبول شد
و بعد از اون دیگه به درد نمیخوره، البته برای کنکور زبان انگلیسی هم همین فکرو میکنم)
۷. بالاخره برای کنکور فرهنگیان هر دوتا کنکور رو باید با هم داد یا نه؟ یعنی هم کنکور اصلی و هم این رو؟
لطفا جواب سوال هامو منطقی بگید. مثلاً برای کنکور تجربی که گفتم به نظرم فقط تا رتبه ی ۱۰ هزار رتبهی خوبی حساب میشه، اگر جواب شما نه هست. بگید چرا این فکر رو میکنید و برام دلیل بیارین
خلاصه بیاین با هم دوستانه و منطقی حرف بزنیم. پیشاپیش هم ازتون تشکر میکنم حتی اگه فقط وقت گذاشته باشید متنمو بخونین.