2821
2789
عنوان

کنکور تجربی

168 بازدید | 17 پست

دوستان من سال ۱۳۹۹ مدرک دیپلم رو گرفتم و تمام قوانینی که در سایت‌ها نوشته شده بوده رو مطالعه کردم ولی تناقضات زیادی رو دیدم.

و چندین سوال دارم

۱. اینکه این ۶ درس که باید برای پایه‌ی یازدهم بدیم چه درس‌هایی هستند؟ اصلا هیچ جا ننوشته چیان؟

۲. این که من فقط پایه‌ی یازدهم رو بدم کافیه؟

چون دیدم تراز اون سال میگن فرق داره با این امتحانات جدید. این هم خیلی گیجم کرده. بعد من پایه‌ی دوازدهمم

امتحان نهایی داشت. الان که کارناممو نگاه می‌کنم مثلافیزیک سال دوازدهممو شدم ۱۳.۵

و ریاضی دوازدهممو شدم ۱۳.۲۵

خب این نمره‌ی نهایی این دو تا درسم بودن. خیلی بد شده؟ منظورم اینه که تا چند نمره خوب حساب میشن؟

چون یادمه اون زمان درسا انقدر سخت بود با نمره‌ی

۱۲ هم حتی اگه می‌گرفتم برای این درسا خوشحال می‌شدم.

۳.بعد من اگه بخوام پایه‌ی دوازدهمم رو دوباره امتحان بدم، باید همه‌ی درسا رو امتحان بدم؟ اگه نخوام همه رو بدم، صفر رد می‌کنن؟ بعد نمره‌ی خوبم رو میذارن یا نه؟ یا جدیدترین نمره رو؟

۴.پایه‌ی یازدهم بالاخره تاثیر ۱۷ درصدی داره یا تاثیر ۲۰ درصدی؟ تو هر سایتی یک چیز نوشته.

۵. اون سالی که من کنکور دادم میگفتن تا رتبه‌ی ۱۰ هزار کنکور تجربی خوبه که بری و از این رتبه‌ به بعد بدرد نمی خوره. فکر می‌کنم هنوزم همین جوری باشه. درسته؟

۶.کنکور هنر هم می‌خوام شرکت کنم. برای کنکور هنر تا چه رتبه‌ای خوبه؟(خودم فکر می‌کنم تا رتبه‌ی  

۵ هزار میشه چیز خوبی قبول شد

و بعد از اون دیگه به درد نمی‌خوره، البته برای کنکور زبان انگلیسی هم همین فکرو می‌کنم)

۷. بالاخره برای کنکور فرهنگیان هر دوتا کنکور رو باید با هم داد یا نه؟ یعنی هم کنکور اصلی و هم این رو؟

لطفا جواب سوال هامو منطقی بگید. مثلاً برای  کنکور تجربی که گفتم به نظرم فقط تا رتبه ی ۱۰ هزار رتبه‌ی خوبی حساب میشه، اگر جواب شما نه هست. بگید چرا این فکر رو می‌کنید و برام دلیل بیارین

خلاصه بیاین با هم دوستانه و منطقی حرف بزنیم. پیشاپیش هم ازتون تشکر می‌کنم حتی اگه فقط وقت گذاشته باشید متنمو بخونین.

باید ۶ تا درس فارسی دینی زبان عربی شیمی و زیست رو باید یازدهم امتحان بدی زمین هم که تو کنکور میاد باید بخونی و کل دروس پایه دوازدهم رو ترمیم کنی نمره ۴ سال پیش که حساب نیست !! فرهنگیان کنکورش اردیبهشته و کنکور اصلی تجربی تیره برای تجربی اگه پیراپزشکی خوب میخوای زیر ده هزار باید باشی و اگه رشته تاپ میخوای زیر ۲۰۰۰ امسال ظرفیت ها خیلی کمتر میشه چون پارسال کلی تعهدی گرفتن

🖤🖤🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

*۶ درس یازدهم میشه درس هایی که بچه های پارسال نهایی دادن خودم دقیقا نمیدونم ولی برنامه سال قبل رو چک کنی برات میاد

* اینکه شما حتما باید دوازدهم کنکور بدی وگرنه برات صفر رد میشه و اینکه نهایی خیلی سخت شده و حتی اکه برات صفر رد نمیشد سطح نهایی ۹۹ با این چند سال قابل مقایسه نیست پس تراز خیلی کمی میگرفتی

*خوبی رتبه بستگی داره به سقف خواسته خودتون کسی بخواد بره پرستاری ۱۰۰۰۰ براش خوبه بخواد بره پزشکی تعهدی ۷/۸ هزار و همینطور میاد پایین تر

*فرهنگیان کلا یک کنکور داره که اردیبهشته و تراز جدا داره

باید ۶ تا درس فارسی دینی زبان زمین شیمی و زیست رو باید یازدهم امتحان بدی و کل دروس پایه دوازدهم رو ت ...

عربی یازدهم یعنی ترمیم نمیخاد؟ 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

باید ۶ تا درس فارسی دینی زبان عربی شیمی و زیست رو باید یازدهم امتحان بدی زمین هم که تو کنکور میاد با ...

سلام خب یک سوال داشتم

توی یک سایتی دیدم اینو نوشته بود یعنی این اشتباهه؟

فارغ‌التحصیلان ۱۴۰۳ و سال‌های قبل: اگر در زمان تحصیل، امتحانات نهایی پایه یازدهم برای شما به صورت کشوری و نهایی برگزار نشده، شما مشمول ایجاد سابقه تحصیلی برای آن پایه هستید. در غیر این صورت، سوابق تحصیلی موجود شما (معمولاً دوازدهم) اعمال شده و برای کسری سوابق، باید در طرح ایجاد سابقه شرکت کنید.

طبق این یعنی من لازم نیست که دوازدهم رو بدم. یا من بد فهمیدم؟

خیلی نوشتی اگه کسی جواب نداد درخواست بده آیدی تلگراممو بدم با ویس برات بگمشون

دارن جواب میدن دوستان کم کم

شما هم هر کدوم از سوالامو تونستین جواب بدین ممنون

سلام خب یک سوال داشتمتوی یک سایتی دیدم اینو نوشته بود یعنی این اشتباهه؟فارغ‌التحصیلان ۱۴۰۳ و سال‌های ...

عزیزم سطح امتحانات نهایی هرسال داره سخت تر میشه شما باید کل ۱۸ تا درس ۱۲ تا دوازدهم و ۶ تا یازدهم رو ترمیم کنی نمره ۹۹ هیچ‌جا ملاک نیست چون کسی که امسال ۱۶ گرفته معادل ۲۰ سال ۹۹ 

🖤🖤🖤

۱_دینی،فارسی،عربی،زبان،فیزیک،زیست

۲_باید دوازدهم و یازدهم امسال را نهایی بدی سال های قبل بهت تراز نمیدن 

۳_اگر فقط ی درس را هم امتحان ندی برای همه درس هات صفر رد میکنن و چ بخوای وچ نخوای برای ترمیم باید هم درس ها را امتحان بدی وگرنه با غیبت تو ی درس فقط کل سوابقت صفر میشه

۴_۱۷

۵_تا۲۵هزار ب نظر من برای رشته سختی مثل تجربی خوبه

۶_اقوام رشته اش تجربی بود کنکور هنر فرهنگیانش قبول شد ولی ترازش نمی دونم اره فک کنم تا پنچ هزار خوبه

عزیزم سطح امتحانات نهایی هرسال داره سخت تر میشه شما باید کل ۱۸ تا درس ۱۲ تا دوازدهم و ۶ تا یازدهم رو ...

خیلی ممنون 

بازم اگه سوالی پیش میاد میشه بپرسم جواب بدین؟