2777
2789
عنوان

ارث زن

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 20 پست
اینجارو ولش کن شما اطرافت تو فامیل و آشنا چند تا خانوم دیدی برای این چیزا پول بگیرن؟ اگر هرچی تو اسل ...

هیچکس😂

دقیقا هم مردا و هم زنا

نمیخوام توهین کنما ولی ی کاربری حرف قشنگی زد گف زن های ایرانی از اسلام مهریه رو قبول دارن و میخوان از اروپا حق و حقوقی که به زن داده میشه رو قبول دارن و میخوان

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

زن میتونه دست ب سیاه و سفید نزنه قانونا و در ازای حتی یک جابجا کردن لیوان اجرت المثل طلب کنه قانونا ...

خب اینا حرف قانون حمایت نمیکنه زن دست به سیاه و سفید نزنه شوهر زرتی میره زن میگیره خودم یه وقتایی خیلی ناراحت میشم دوتا بچه دارم صبح تا شب اینقدر کار میکنم شب موقع خواب بیهوش میشم ولی تنها حقی که دارم نفقست شوهرم دوتا خونه داره یه دنگم به نام من نزد حتی تعارف هم نکرد این همه خستگی هیچ مزدی نداره عوضش شوهرم دوتا خونه داره به نام خودش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچکس😂دقیقا هم مردا و هم زنانمیخوام توهین کنما ولی ی کاربری حرف قشنگی زد گف زن های ایرانی از اسلام ...

ی چیز دو طرفست خب، اینجا حق و حقوق اروپایی نداریم و تنها چیزی که برای زن باقی مونده همین مهریست پس چرا نخوادش؟ اگر همون حق و حقوق به قوله شما اروپا بود بنظرم دیگه مهریه لازم نبود . مهریه رو همین الانشم کسی نمیتونه کامل بگیره جوری که واقعا بتونه باهاش کاری کنه و به دردش بخوره اکثرا می‌بخشن . بنظر من وقتی حق و حقوق و اختیارات خانم دست خودش باشه ، موقع طلاق دارایی ها هم تقسیم بشه دیگه مهریه واجب نیس ولی خب الان نه حق و حقوقی هست نه تقسیمی 

نظر منه البته شاید بعضی خانما باهاش موافق نباشن 

ی چیز دو طرفست خب، اینجا حق و حقوق اروپایی نداریم و تنها چیزی که برای زن باقی مونده همین مهریست پس چ ...

نوع پرداختشم که قسطی میشه برای اینکه واقعا هیچ کس نمیتونه مثلا 6 میلیارد پول رو پرداخت کنه وگرنه برای مرد هم بهتره که یک ضرب مهریه رو بده و تمام الان مادر من 2000 مهرش هس کی خاندان پدری و مادری کل اموالشون هم بفرشونن نمیتونن مهر مادرم رو بدن 

بله منم موافقم مهریه حق تمام زن هاس ولی زمانی اون حق و حقوق رو بهشون داده نشده باشه البته الان داخل قرن 21 هستیم و همه میرن دانشگاه و سر کار و نیازی به گرفتن حق تحصیل و شاغل شدن نیس

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

کدوم اجرت المثل تا حالا یک زن از نزدیک دیدی اجرت المثل گرفته باشه تو کل فامیلهای من یه نفر هم اجرت ا ...

بله من دیدم سال ۹۷ یکی از بستگان بعد از فوت همسر درخواست داد و اون زمان ۱۵ میلیون شد سهم اجرت المثل ایشان

کاربر آقا