2777
2789
عنوان

شرکت نفت

83 بازدید | 9 پست

کسی هست استخدام رسمی شرکت نفت باشه و یا درمورد حقوق و مزایاش بدونه؟ 

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حقوقشون ک خیلی بالاستحتی سرویسشونم حقوقش بالاس

چقدره شما میدونین؟

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
یکی از اقوامم هست مزایاش فوق العاده زیاد هست و حقوقشم عالیه

چقدره چجوریه چه مزایایی داره

چقدره چجوریه چه مزایایی داره

دقیق که نمیاد بگه چقدر هست حقوقش ولی حقوقش بالاست کلی مزایا و وام های کم بهتره با تنفس زیاد بهشون میدن مثلا الان ۵۰۰ میلیون وام میدن از ۵سال بعد شروع میکنن قسط دادن

نمیدونم دقیق بستگی داره کارت اونجا چی باشه خباین آقا ک سرویسشونه حدود شاید ۴۰ در بیاره!حالا فک کن طر ...

اره منظورم مهندساش بود

وضعیت زندگیشون خوبه؟اوکی ان؟

دقیق که نمیاد بگه چقدر هست حقوقش ولی حقوقش بالاست کلی مزایا و وام های کم بهتره با تنفس زیاد بهشون می ...

ینی وضعیت زندگی شون توپه؟میشه گفت توپ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز