پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1211 عنوان شرکت نفت 88 بازدید | 9 پست کسی هست استخدام رسمی شرکت نفت باشه و یا درمورد حقوق و مزایاش بدونه؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭 1404/09/05 | 18:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrabanoo530 عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 5140 یکی از اقوامم هست مزایاش فوق العاده زیاد هست و حقوقشم عالیه
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1211 حقوقشون ک خیلی بالاستحتی سرویسشونم حقوقش بالاس چقدره شما میدونین؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1211 یکی از اقوامم هست مزایاش فوق العاده زیاد هست و حقوقشم عالیه چقدره چجوریه چه مزایایی داره مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
86_afson عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 2930 چقدره شما میدونین؟ نمیدونم دقیق بستگی داره کارت اونجا چی باشه خباین آقا ک سرویسشونه حدود شاید ۴۰ در بیاره!حالا فک کن طرف مهندس اونجا باشه حداقل ۷۰ ...
zahrabanoo530 عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 5140 چقدره چجوریه چه مزایایی داره دقیق که نمیاد بگه چقدر هست حقوقش ولی حقوقش بالاست کلی مزایا و وام های کم بهتره با تنفس زیاد بهشون میدن مثلا الان ۵۰۰ میلیون وام میدن از ۵سال بعد شروع میکنن قسط دادن
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1211 نمیدونم دقیق بستگی داره کارت اونجا چی باشه خباین آقا ک سرویسشونه حدود شاید ۴۰ در بیاره!حالا فک کن طر ... اره منظورم مهندساش بودوضعیت زندگیشون خوبه؟اوکی ان؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1211 دقیق که نمیاد بگه چقدر هست حقوقش ولی حقوقش بالاست کلی مزایا و وام های کم بهتره با تنفس زیاد بهشون می ... ینی وضعیت زندگی شون توپه؟میشه گفت توپ؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
86_afson عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 2930 اره منظورم مهندساش بودوضعیت زندگیشون خوبه؟اوکی ان؟ اره بابا مهندس حقوقش بالاستمن بکیو میشناسم دوتا ماشین داره هر روز بیرون در حال خرج و.. ...