2777
2789
عنوان

پرمویی

| مشاهده متن کامل بحث + 30268 بازدید | 75 پست
من ازدواج نکردمم بخاطر همین مشکل هم اصن دلم نمیخاد ازدواج کنم...دوس ندارم شوهرم بهم بگه مث خرس پرموی ...

ببین من اینقدر مشکلات اینجوری داشتم که مثل تو اصلا اعتماد به نفس ازدواج کردن نداشتم چون خودم از بدن خودم بدم میومد علاوه بر این مشکل جوش هم داشتم حتی رو بازوها و کمرم پر جوش بود که خدا رو شکر بعد ازدواج خوبِ خوب شدم.با ژیلت هم که اصلاح میکنی بعدش که از حمام اومدی روغن بچه یا کرم نرم کننده به کل بدنت بزن.هر دفعه حمام رفتی بعدش به تمام روغن یا کرم بزن اونوقت میتونی تا کمی موهات دراومد با ژبلت بزنی و اصلا بدنت زخم نمیشه و همیشه هم تمیزه بعد یه مدت که عادت بکنی با این روش خیلی راحتی.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسیله آشغالی خریدی حیف یه تومن کاش این پول رو داده بودی لیزر بهتر بود که

آره لیزر کن خودتو راحت کن اپیلی هم دردسر داره گاهی میبینی زیرپوستی در میاد 

الکسیس سانچزه  بازیکن فوتباله   کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه    حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا 

استارتر اگه هزینشو داری لیزر کن برای چی با ایندت بازی میکنی به خاطر مو زاید و ازدواج نمیکنی . برا همه مردا اینو بدونه ظاهر مهم نیست پس ملاکت این باشه من با اینکه پلهم جنگله شوهرم بهم گیر نمیده با سفید اب میزنم اونم همیشه نه بلند شدن موهامو میبینه خب

ببین من اینقدر مشکلات اینجوری داشتم که مثل تو اصلا اعتماد به نفس ازدواج کردن نداشتم چون خودم از بدن ...

مرسی حتما اینکارو میکنم   

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
لطفا واضع تر بگو.یعنی چیکار میکنی متوجه نشدم.وقتی زیر پوستیات در میاد کیسه میکشی باز دوباره اپیلیدی ...

آره عزیزم وقتی زیر پوستیا درمیاد کیسه میکشم کل موها میاد رو و بعدش اپلیدی میزنم.با کیسه کشیدن حتی ریشه ی موها که مثل جوش های ریز میشه هم از بین میره لک ها رو هم میبره خیلی عالیه.منکه هر دفعه میرم حموم سفیداب و میکشم به کیسه و بعد خیلی ملایم میکشم رو پوستم.خیلی عالی لایه برداری میکنه

استارتر اگه هزینشو داری لیزر کن برای چی با ایندت بازی میکنی به خاطر مو زاید و ازدواج نمیکنی . برا هم ...

کل بدنم و واقعا نمیتونم لیزر کنم ..خیلی خجالت میکشم از اطرافیانم خیییلی...بخاطر گردنم همیشه روسری سرمه و لباس لختی نمیتونم بپوشم   

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

[QUOTE=57910274]لیزر ، من فقط قرص خوردم ولی از داروهار گیاهر استبادل نکردم،خیلر تاثیر داشت،بنظر من حتما ایزر کن 

میدونم عزیزم ولی خب کل بدنم هزینشو ندارم

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
کل بدنم و واقعا نمیتونم لیزر کنم ..خیلی خجالت میکشم از اطرافیانم خیییلی...بخاطر گردنم همیشه روسری سر ...

برای صورت و گردنت اگه لیزر کنی راحت میشی هزینه ی زیادی نداره ولی اگه فعلا نمیتونی از موبر ویت استفاده کن.همه ی دارو خانه ها دارن.نوار های اپلاسیون آمادست که مثل چسب میذاری رو پوستت و میکنی و موها باهاش کنده میشن.اونم استفاده کنی موهات بعدش نازک درمیاد.

[QUOTE=57910274]لیزر ، من فقط قرص خوردم ولی از داروهار گیاهر استبادل نکردم،خیلر تاثیر داشت،بنظر من ح ...

قسمتای مهم رو اول لیز  کن،مثل صورت و گردن و بعد اگه سینت یو شکمت هم هست بزار اولویت بعدی،اول حتما صورت و گردن رو انجان بده

یل دوره چند ماهه انجام میدی ،بر اساس رنگ پوست هست،مثلا کسی که پوستش روشنتر لاشه زودتر به لیزر جواب میدل،مثلا ۹ ماه انجام میدی پشت سرهم هر ماه یک بار

بعد که موهات کم شد ،هر ۴ تا ۶ ماه یکبار باید انجام بدی،یعنی واسه همیشه،جون موهای ما ازدبین نمیرن کامل ولی حدود ۹۰درصد از بین میرن

خدایا شکرت
لیزر هزینش حدودی چقدره؟

من ۶ - ۷ سال پیش لیزر کردم اون موقع برای من میشد هر شات ۹ هزار تومن که هر دفعه حدود ۱۰۰ هزار میشد.ولی الان نمیدونم هزینه ها رو چطور حساب میکنن.