2777
2789
عنوان

روزی بچه

198 بازدید | 35 پست

خانما به نظر شما بچه داشتن به موقعیت مناسب مالی ربطی نداره و خدا روزیش رو می‌رسونه؟؟؟؟؟

این همه بچه‌ تو اوج فقر و بد بختی بدنیا اومدن و از گرسنگی مردن 

نمیدونم چرا تو این سایت چرا اکثرا مثل ۱۰۰سال پیش فکر می‌کنن؟😣

کسی که پول یه کیلو گوشت رو نداره چجوری بچه دار شده؟؟؟؟نیاز های اولیه ش بماند پس فردا بزرگ نمیشه؟؟؟(تو همین سایت دختر ۱۸..۱۹ساله از پدر مادرش که تو فقر بدنیاش اوردن گله کرده بود)پس انداز نمی‌خواد؟؟؟تو این وضع مملکت چه‌جوری جرئت می کنن تو فقر مطلق بچه‌ی معصوم رو بدنیا میارن؟؟؟

حرف هم بزنی میگن چرا اینجوری میگی خدا روزی می‌رسونه خدا عقل داده روش پیشگیری هست

خواستم بدونم فقط من اینجوری فکر می‌کنم؟؟؟؟؟

(کسی از زوج‌ها سلامت روان نمی‌گیره برای بچه‌دار شدن اما حداقل خودتون می‌دونید تو خرج پوشک و شیرخشک بچه می‌مونید نیارید خواهشا)

۴ ساله بخاطر همین چیزا بچه دار نشدم ‌

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

اصلا من مدتیه واقعا از اینکه ما آدما داریم مدام تولید مثل میکنیم حالم بهم میخوره 

خودمم از خودم عصبانی ام بابت بچه آوردن یدونه است و قرارع همین یدونه بمونع وضع مالیم خوبه اما معتقدم ما حق نداریم ی انسان رو وارد دنیای پر از دردو رنج کنیم اگه هم کردیم در مقابلش مسؤلیم باید همه جوره تو رفاه باشه همههههه جوره 

متاسفانه هنوزم پدر مادرا معتقدن لطف کردن ده تا بچه پس انداختن و لطف کردن سالی یکبار براشون لباس خریدن و از پدر و مادر ی تصویر مقدس تو ذهن همه مون ساختن درحالیکه هیچم مقدس نیستن اینا مارو وارد دنیای بی رحمی کردن ک شبو روز بابت زنده بودنمون غصه میخوریم 

بچه نیارید

نیارید تورو خدا 

برا ادامه نسله؟؟! می‌خوام نسلمون ادامه پیدا نکنه صد سال سیاه می‌خوام همه مقطوع النسل بشیم به درک 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تمامی حرفهاتون رو قبول دارم مخصوصا تو شرایط الان بچه ی من ۱۰سالشه اون زمان شرایطمون برای بچه اوکی بود و خودمون خواستیم بابرنامه ریزی کامل ولی الان به همسرم میگم اگه شرایط الان رو میدونستم به خاطر آینده ی بچم هیچوقت بچه دار نمیشدم نه آب هست نه برق هست نه هوا هست شرایط اولیه ی زندگی وجود نداره برای کسی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
اصلا من مدتیه واقعا از اینکه ما آدما داریم مدام تولید مثل میکنیم حالم بهم میخوره خودمم از خودم عصبان ...

چقدر خوشحال شدم حداقل یک انسان فهمیده دیدم 

ممنون از نظرت واقعا همینطوره…کاش همه مول شما فکر می‌کردند …

بی خیال

یه عده اینجا عقیده دارن اونها درست جلوگیری نکنن خدا نخواهد بچه دار نمیشن بخواد بچه دار میشن

انگار خدا به ما عقل نداده 

خدا عقل داده واسه استفاده اگر اشتباهی کنیم طبعاتش متوجه خودمون هست

بچه دار شدنم همینه

چقدر خوشحال شدم حداقل یک انسان فهمیده دیدم ممنون از نظرت واقعا همینطوره…کاش همه مول شما فکر می‌کردند ...

منم شوهرم مدتیه طرز فکرمون عوض شده نسبت به بچه آوردن هردو توافق کردیم بچه نیاریم دیگه

اگه دیگران زیر پاش نشینن بگن پسر نداری اجاقت کوره بگو زنت پسر بیاره😅

من ی بنده خدا رو میشناسم ک ۳ تا بچه داره

بعد تازگی مریض شدن شلغم‌و میوه خریده بود میگف کلی پولش شده و نمدونم بعد چن وقت رفتم‌میوه خریدم‌واسشون ک بخورن خوب بشن

بعد شوهرش ب فکر چهارمی ام هست 

واقعا دوس دارم بزنم قطع کنم اون ........

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
تمامی حرفهاتون رو قبول دارم مخصوصا تو شرایط الان بچه ی من ۱۰سالشه اون زمان شرایطمون برای بچه اوکی بو ...

حداقل اینه وقتی بچه‌تون بدنیا اومده سبک سنگین کردید همین ارزشمنده…و این یعنی فکر دارید و مطمئن باشید بچه‌تون هم مثل خودتون فهمیده‌ بزرگ میشه

من کاملا به روزی بچه معتقدم 

به نظر من اونایی که تمسخر می کنند بیشتر بی فکرن

ولی منظور این نیست  که بشینی تو خونت تا بچه بیاد خدا روزیشو از آسمون بفرسته پایین

اصلا

این جمله قبل و بعد داره

کسی که تلاش می کنه و برنامه داره برنامه ریزی داره بی فکری نمی کنه با بی فکریاش فقیر تر شه!

این آدم بچه بیاره روزیشم میاد ...

مثلا شوهر من واقعا زرنگه تو کار مهندسی خودش ...

و درآمدمون خیلی خوب بود 

قشنگ می فهمم بعد از اومدن بچه  چطور درهای دیگه به رومون باز شد...

بعد منظور از روزی این نیست که هر کی بچه دار شه بچش می تونه آیفون بخره و هر روز لباس مارک بپوشه و هر چه اراده کرد از آسمون براش ظاهر شه

در مورد روزی تحقیق کنید

گاهی روزی یه همسایه ی خوبه  گاهی برکت و شانسهایی هست که تو زندگیمون میاد 

خلاصه منظور از روزی اومدن با بچه اینه که 

تو تلاشتو بکن کار نادرست انجام نده توکل کن 

بچتو درست تربیت کن خدا هم تو مسایل مادی و معنوی مهم لنگ نمیزاره تو و بچتو  

بی خیالیه عده اینجا عقیده دارن اونها درست جلوگیری نکنن خدا نخواهد بچه دار نمیشن بخواد بچه دار میشنان ...

قربون دهنت 

دقییقا همینه سهل انگاری خودشوت رو میندازن تقصیر خدا

من گفتم چرا بچه‌دار شدی وقتی وضعیت اینه ریختن سرم

برام عجیبه افکارشون

قربون دهنت دقییقا همینه سهل انگاری خودشوت رو میندازن تقصیر خدامن گفتم چرا بچه‌دار شدی وقتی وضعیت این ...

کآری نمیشه کرد

طرف برگشته به من میگه جلوگیری نکنم اگر خدا نخواد بچه دار نمیشم!!!! فک کن!

آخه پس خدا واسه چی عقل داده به تو

منم شوهرم مدتیه طرز فکرمون عوض شده نسبت به بچه آوردن هردو توافق کردیم بچه نیاریم دیگهاگه دیگران زیر ...

تصمیم عاقلانه‌ایه منو همسرم‌هم همچین قصدی داریم 

اما جدیدا اونایی که عاقل ترن بچه نمیارن و بقیه ده تا ده تا…من خودم به خودم میگم من اجاق کورم که دست بردارن و فک نکنن بهم برمی‌خوره 🤣

حداقل اینه وقتی بچه‌تون بدنیا اومده سبک سنگین کردید همین ارزشمنده…و این یعنی فکر دارید و مطمئن باشید ...

ببین دقیقا چون بچم خیلی تو مسائل فهمیده و کنجکاو برخورد میکنه بیشتر ناراحت میشم منتقد خیلی از چیزها هست و این من رو بیشتر در برابرش بی سلاح میکنه که چه آینده ای در انتظارشه کسایی که اینجا بیشتر میفهمن بیشتر آسیب میبینن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم