2777
2789
عنوان

من ارایشگرم

100 بازدید | 10 پست

دیروز یکی از مشتریام آمد تو‌موهاش تخم شپش دیدم رشک سریع اسپری الکل زدم روسری هم سرم بود بسته بودم دور سرم بهش گفتم شپش داری پسابلمم ضدعغونی کردم ولی میگفت قدیمیه و اینا مردن ولی ازدیشب استرس کرفتم همش سرم میخاره بهش فکرنکنم نمیخاره همین ک فکرمیکنم شروع میشه سرکه زدم ۱۰بارم رفتم حمومازکجا بفهمم حتما شپش دارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببن ی لیوان سرکه 

ی لیوان‌ اسفند پودر کن اسیاب کن .

بزار ی ده دقیقه بجوشه 

هنچین ک ولرم ماننده بزن 

ی نیم ساعت بمونه! 

اگر چیزی باشه تو سرت رنگشون قرمز میشن یعنی مردن 

تنها راه درمانش همین و بس 

منتقل نمیشه به این شکل 

معمولا در حالتی که سرتون در تماس یا کنار فرد مبتلا قرار بگیره یا لباسهاتون در کنار لباس های فرد مبتلا قرار بگیره منتقل میشه 

و خارش شدید تو قسمت پشت سر و بغل های سر احساس میکنید 

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 

اگر مرده بودن که تخم تو سرش نبود دروغ میگفته 

موها رو اکسیدان یا رنگ بزنید یا سس مایونز

با پیش بند پلاستیکی یا کلاه رنگ بپوشید چند روز هم بدین پشت سر و نزدیک گوش ها رو یکی نگاه کنه 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
بخدا سرم خارید..تو رو خدا از اون وسایل برای مشتری های دیگه ات استفاده نکن خدارو خوش نمیاد

عزیز میگم ضد عفونی کردم همون لحظه الکل زدم سالن مال خودمه تاصبح درگیر الکل زدن و‌جاروبرقی کشیدن بودم این که حرفیه که میزن