آلو86 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 2026 عنوان مادرشوهرم میخواد بیاد خونمون پیرو تاپیک قبلیم 195 بازدید | 9 پست بچها اول برید تاپیک قبلمو بخونید مادرشوهرم زنگ زد که این چه کاریه مگه بچه اید و...خودم شب میام حرف میزنیم بچها مادرشوهرم از اون ادمای خیلی خوبه🥺انگار از بهشت اومده ولی نمیدونم چی بگم چیکار کنم از صبح همش دارم گریه میکنم چشامم پف کرده😭 خانومِ آقای خواننده😍💍دووری ز دیار بختیاری 1404/09/05 | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمااااااااا عضویت: 1396/04/12 تعداد پست: 11799 تاپیک قبلت گفتی یهو میخندی یا گریه میکنینگفتی مشکلتون چیه زندگیتون پر از عشق
آلو86 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 2026 تاپیک قبلت گفتی یهو میخندی یا گریه میکنینگفتی مشکلتون چیه نه اون یکی ک گفتم دو روز با شوهرم قهرم خانومِ آقای خواننده😍💍دووری ز دیار بختیاری
بندیکت_کامبربچ عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 3550 کوتاه نیا ....یعنی چی من همینم که هستم برا قیافه و هیکل و قد میگن همینه ککه هست چون دست خود آدم نیست ولی فقط ادمای احمق میگن من همینم که هستم بگو منم همبنم که هستم آدمی که بلد نباشه درست بلد نباشه رفتار کنه رو نمیپذیرم میخوای این اخلاقمو بپذیر میخوای نپذیر واقعا مساله کوچیکی نیست دو روز دیگه خیانت میکنه میگه من همینن که هستم زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...
آلو86 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 2026 خلاصه بگو سه سال با هم دوست بودیم اردیبهشت عقد کردیم الان یه ماهی میشه رفتارش عوض شده میگع من همینم ک هستم بهم گفت فکراتو بکن بعد خبرشو بده ک میمونی یا ن خانومِ آقای خواننده😍💍دووری ز دیار بختیاری
آلو86 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 2026 کوتاه نیا ....یعنی چی من همینم که هستم برا قیافه و هیکل و قد میگن همینه ککه هست چون دست خود آدم نیست ... باشه عزیزم،خودمم کوتاه نمیام ولی خیلی دوستش دارم😔 خانومِ آقای خواننده😍💍دووری ز دیار بختیاری
بندیکت_کامبربچ عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 3550 باشه عزیزم،خودمم کوتاه نمیام ولی خیلی دوستش دارم😔 دوست داشتن امروز هست فردا نیست ...آتیشت که بخوابه بدیای دیگشم زیر یه سقف ببینی هیچ عشقی برات باقی نمیمونه عمر و جوونی و سلامتیت از این تغییرات هورمونی که اسمشو عشق گذاشتی مهم تره زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...
آلو86 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 2026 دوست داشتن امروز هست فردا نیست ...آتیشت که بخوابه بدیای دیگشم زیر یه سقف ببینی هیچ عشقی برات باقی نم ... 😔💔مرسی از راهنماییت عزیزم خانومِ آقای خواننده😍💍دووری ز دیار بختیاری
بندیکت_کامبربچ عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 3550 😔💔مرسی از راهنماییت عزیزم 💗🙏 زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...