2777
2789

من از اول زندگیمون تا الان به شدت قناعت کردم نخوردم نپوشیدم نگشتم صدامم در نیومد همیشه خونه ام برق میزد مث یه خدمتکار جلو همسرم خدمت کردم حتی استکان چاییشم از زمین ورنمیداشت حتی الان که باردارم همیشه شام و ناهارم به راه بود دیروز با کلی ویار و درد مچ و سردرد ناهار پختم اومد در غذا رو ورداشت گفت این چیه پختی من دوست ندارم فلان بسان با اینکه خیلی غذای بدی نبود کدو و بادمجون سرخ شده بود همیشه هم خونه مامانش با به به و چه چه میخوره حتی وقتی خودمم غذارو اوردم بیشتر از من خورد از دیروز قلبم ناراحته حس بی ارزشی میکنم میبینم که خیلی خانما بعد بارداری یه کته هم نمیزارن ولی من حتی جزیی ترین کارای خونه رم خودم میکنم اما اخرش مثل یه پیشخدمت باهام رفتار میشه یکم پیش کلی گریه کردم و اومد مسخرم کرد و هیچ دلجویی ازم نکرد دگ میخام رویه رو عوض کنم حداقلش برای همسر من این رویه زن دلسوز و خانم بودن مناسب نبود.

یه فروردینی بی حوصله

منم هر شب همینو میگم ولی دوباره صبح یادم میره اخره شب یادم میافته انشاالله بچت قدر دان باشه واسه من که نیست دنیا خرجش میکنم همش میگه هیچی برام نمیخری

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

برا همسر سابق من هم نبود 🙃🫠

خاک تو سر بی لیاقتش کنن که اون همه مراعات کردم ملاحظه کردم خوب بودم آخرش اینجور کرد با من 

کار خوبی می‌کنی گلم 

نی نی تم انشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری 🤗 🌺

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مجدد ازدواج کردی؟

نه گلم

حتی از تصور اینکه کسی بخواد دستمو بگیره یا کنارم بشینه یا پی ام باشه حالم بد میشه.

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃