2777
2789

من میخواهم کسب و کارم رو راه‌اندازی کنم (البته هنوز مشخص نکردم چه محصولی) ؛ پیشنهاد میدین چیکار کنم از کجا شروع کنم خودم دوست دارم لوازم تحریری یا آرایشی ولی نمیدونم چه مقدار باید بگیرم و چطوره بازارش 

من چون سرمایه نداشتم اول سفارش میگرفتم یعنی مشتری پول میزد بعد من سودم رو برمیداشتم و سفارشش رو ارسال میکردم.

کم کم اوردم مثل رژ و مرطوب کننده و لاک جینی اوردم البته فروش حضوری تو فامیل داشتم .اول مقدار کم بگیر و تو فامیل بفروش

من چون سرمایه نداشتم اول سفارش میگرفتم یعنی مشتری پول میزد بعد من سودم رو برمیداشتم و سفارشش رو ارسا ...

نظرتون چیه برای زدن یعنی خوبه سود داره درآمد خوبی داره؟ و اینکه بخوام راه اندازی کنم و تنوع زیاد و اینا داشته باشم که مشتری بیشتری جذب کنم ، چه مقدار سرمایه ای لازم دارم و محصول رو از کجا تهیه کنم یعنی عمده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون سرمایه نداشتم اول سفارش میگرفتم یعنی مشتری پول میزد بعد من سودم رو برمیداشتم و سفارشش رو ارسا ...

الان وضعیتتون در چه حاله هنوز آنلاین شاپ رو دارین درآمد و سود اوکیه؟ 

سلام گلم اول باید ببینی چقدر سرمایه داری بعد باید ببینی چه چیزهایی نیاز مردم هست و چه چیز هایی سرچ ...

سلام عزیزم 

ببین من تا 30 تومن میتونم هزینه کنم ... و اینکه پیشنهاد خودتون چیه و چطوری میتونید راهنماییم کنید سود دهیش چقدره و..