2777
2789
عنوان

پناهتون

127 بازدید | 22 پست

پناه تون کیه کسی ک بتونین بهش تکیه کنین و نگران افتادن نباشین کسی ک بتونین دستشو بگیرین و نگران رها شدن و تنها شدن نباشین کسی ک همیشه همراهتونه درکتون میکنه و....

خودم همسرم🥲

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

شاید عجیب باشه.

پلی استیشن ام

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو_________ من پسرما دو ساعت نیای باهام حرف بزنی بعد یهو یادت بیوفته بری پروفایلمو ببینی بعد بگی عههههه شما آقا بودی من اگه میدونستم آقایی اصلا باهات صحبت نمیکردم آقامحمدطاهامون گفته با کسی صحبت نکنم 💅🏼💅🏻 تو این سایت هشتاد درصد یا با صلوات و ایت الکرسی یا با حس شیشم یا با دعاهای ننه جادو یا با شاخ گوزن و مهره مار و ناموس کفتار میخوان مشکلشونو حل کنن بعد یه عده میان اینجا مشاوره میگیرن واسه اتفاقای مهم زندگیشون 😦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدییی

بخدا 

انقد حالمو خوب میکنه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو_________ من پسرما دو ساعت نیای باهام حرف بزنی بعد یهو یادت بیوفته بری پروفایلمو ببینی بعد بگی عههههه شما آقا بودی من اگه میدونستم آقایی اصلا باهات صحبت نمیکردم آقامحمدطاهامون گفته با کسی صحبت نکنم 💅🏼💅🏻 تو این سایت هشتاد درصد یا با صلوات و ایت الکرسی یا با حس شیشم یا با دعاهای ننه جادو یا با شاخ گوزن و مهره مار و ناموس کفتار میخوان مشکلشونو حل کنن بعد یه عده میان اینجا مشاوره میگیرن واسه اتفاقای مهم زندگیشون 😦

همسرم 

ولی خب خودشم کم حرصم نمیده 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

فقط خداوائمه چون کسی پشتم نیست هروقت خیلی ناراحت باشم امام حسین میادتوخوابم دست میکشه روسرم

جدیییی!!!

چقد خوبببب چرا عزیزم انقد تنهایی ک کشی پشتت نیس؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

خانواده

فالگیر سایت🤭🤍با سابقه زیاد سوالی بود درخواست بدید❤️یا اگه بلدید فااال بگیرید تبادل هم میکنم✨️همراه با ویس در تلگرام سروش ایتا🌱 دوتا تک نیت رایگان،فال بگیرید تک نیت رایگان میگیرید اسرار نکنید که رایگان باشه❤️

خدا اول از همه 

بعد خودم و همسرم 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

جدیییی!!!چقد خوبببب چرا عزیزم انقد تنهایی ک کشی پشتت نیس؟

بله عزیزم ازبچگی دردکشیدم بدون پدربزرگ شدم وازدواج ناموفق وپابه پای مردهاکارکردن ببخشیداشکم دراومد بیشترنگم بهتره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز