2777
2789

انفولانزا

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا کرونا تیغی شنیدیم

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

انفولانزا اومده ....من با کرونا تب و لرز نمیکنم ولی با انفولانزا تب میکنم ودیشب مردم و زنده شدم ازبس تب و لرز داشتم ‌...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین ویروس های سرماخوردگی هر سال جهش پیدا میکنن، امسال هم ویروس جدیدی که اومده خیلی وحشتناکه، یکی میگه سویه کرونا ست، یکی میگه سویه آنفولانزا س 

ما خانوادگی گرفتیم، هر کدوم رفتیم ی دکتری و هر دکتر ی چیزی گفت 

ولی در کل ی ویروس جدید هست که به شدت در برابر سیستم ایمنی بدن مقاومه،درمانی هم نداره باید خودش خوب بشه 

علائمتون چیه

اول دخترم شبیه سرماخوردگی بعد دوروز تب کرد تبش قطع شد بعد دو روز دوباره تب و سرفه خستگی و بدن درد و بی‌حالی 

من و شوهرم هم گلودرد و سرفه وحشتناک و درد سر و بدنی که از جونت سیر میشی و تب و لرز

خدایا شکرت
اول دخترم شبیه سرماخوردگی بعد دوروز تب کرد تبش قطع شد بعد دو روز دوباره تب و سرفه خستگی و بدن درد و ...

منم تب و لرز و بدن درد و سردرد دارم ازدیروز تاحالا ....معدمم قبلا درد میکرد حالا بدتر شده😔

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منم تب و لرز و بدن درد و سردرد دارم ازدیروز تاحالا ....معدمم قبلا درد میکرد حالا بدتر شده😔

همینه شک نکن برو دکتر زودتر 

من دومین روز سرفه شدید درحدی که انگار دهنم مزه خون میداد سریع دکتر ۳ تا آمپول نوشت یه جا زدم خیلی بهتر شدم الانم سرفه هام کم شد بیشتر نگران دخترم هستم خیلی اعصابم خورد میشه میبینم بی حاله

خدایا شکرت