2777
2789
عنوان

شوهر ب این

213 بازدید | 10 پست

من شوهرم اذیت میکنه تقریبا دو ماه پیش ی تصمیم گرفتم ک اگ روز مادر منو نبره ترکش کنم الانم عروسی فامیلم هست ۵۰ ۵۰ ک ببره یا ن ۶ماه من خونه پدرم نرفتم همش فحش ناموسی و توحین تحقیر براه بوده اگ جزئیات بخواین میتونین تاپیکهای قبل ببین بنظرتون اگ برد عروسی بیخیال ترک کردنش بشم ترکش نکنم  در حالی ک اصلا بامن صمیمی نیست اذیت میکنه خانوادمو نمیزاره بیاد همچنین منو نمیزاره  با عروسی تصمیم بگیرم 

این همه اذیتت میکنه فقط با بردنت اوکی میشه؟خوبی؟😶

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

شوهرمنم همینه.. بددهنه.. گاه نمیذاره برم خونه پدرومادرم اونا که نمیان.. خواهرم میاد اذیت میکنه نرم ببینمشون.. هزاربار گفتم برم ولش کنم.. نشد دیگه 

حالا خیانت واینام هست که من نسبت به اینا بی حس شدم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ننمیتونم تصمیم درست بگیرم

بچه داری؟

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!