2777
2789

سیتالوپرام   زیر نظر دکتر 

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درکنار ورزش.، مطالعه... 

حتما برو روانپزشک دارو بده

نگران نباش وابسته نمیشی... 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

تلاش برای درست کردن 

من واقعا ناراحت نبودم از اینک افسرده و آرومم به خودم حق میدادم اما بعد از ی مدت گفتم دیگه تموم دیگه بسه پاشو برای همه چی تلاش کن نزار زندگی خودش پیش بره 

درکنار ورزش.، مطالعه... حتما برو روانپزشک دارو بدهنگران نباش وابسته نمیشی...

من یکسال کامل پیش یه دکتر خیلی خوب کلی دارو مصرف کردم اثر نکرد داروهامو عوض کرد کوچکترین تاثیری نداشت

تلاش برای درست کردن من واقعا ناراحت نبودم از اینک افسرده و آرومم به خودم حق میدادم اما بعد از ی مدت ...

بدون هیچ عامل بیرونی این که تنهایی خودت بخوای بلند شی خیلی سخته و البته قدرت زیادی میخواد ...آفرین

[QUOTE=402392825]بدون هیچ عامل بیرونی این که تنهایی خودت بخوای بلند شی خیلی سخته و البته قدرت زیادی میخواد ...آفرین[/

از من تنها تر دیکه نیست من فقط خودم خواستم حرف هیچ کسم تاثیر نداشت نه قرص نه نروانشناس نه خانواده 

ی متن این شکلیی خوندم میگه درمان و مراقبت از زخم ها کار درستیه ولی بعضی وقتا خوب شدن و ما ولکنشون نیستیم 

من نامزدم پزشکه عزیزم قرص سرترالین خیلی ضعیفه میخورد میگفت برا این چیزا خوبه شادی اوره و اینا ولی نظر من رو بخوای اون چیز طبیعی که باعث خوشحالیت میشه اگه بری سمتش یا برات رقم بخوره اصل درمانت با همون اتفاق میوفته و حالت خوب میشه من به قرص اعتقادی ندارم ولی به چیزهای طبیعی درمان کننده بیشتر اعتقاد دارم گاهی آدمی باعث شفای ما میشه یا سفر یا جشنی حالا البته تو اگه این چیزا برات مقدر نیست قرص هم بخور در کنارش انشالله شادترین باشی

من نامزدم پزشکه عزیزم قرص سرترالین خیلی ضعیفه میخورد میگفت برا این چیزا خوبه شادی اوره و اینا ولی نظ ...

آره خب قطعا طبیعی خیلی خوبه و قرص عوارض داره و موقتیه

من یکسال کامل پیش یه دکتر خیلی خوب کلی دارو مصرف کردم اثر نکرد داروهامو عوض کرد کوچکترین تاثیری نداش ...

دارو تنها موثر نیست

خودتم باید برای حال خوبت تلاش کنی

کتاب بخونی

تروما یا هرچیزی داری بری حل کنی. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳