2789
عنوان

خیلی داغونم

152 بازدید | 18 پست

واقعا چرا پسرا اینطورن؟ ؟؟ چرا از اعتماد یه دختر سو استفاده میکننن  تو مشکلات کنارش بودم تو بی پولی هاش حتی ناراحت بود میگفتم بیا بریم بیرون هدیه میخریدم واسش حتی شده بود یه تیشرت یه گل بهم میگفت پول نداره حتی هدیه بهش پول میدادم بهش زمان دادم درس شه هی یا زمان بدتر شد تا الان میتونستم ۲۰۰ بار بهش خیانت کنم نکردم واسم مهم نباشه پول نداره بهش ندم ولی دلم نیومد چون نمیتونم ناراحتی یکی ببینم چ دوست دخترم چ پسرم ولی اون همش میگه  من مشکل خانوادگی دارم مامانم اذیتم میکنه فرمون هی میده بهم کلی قرض دارم حالم خوب نیست ۱۵ ساعت یبار جواب پیامام میده  حتی بیرون باهام دیر به دیر میاد خیلی ناراحتم پیامام دیر سین میکنه‌یعنی چییی؟ یعنی شاخ؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدایی نمیدونم چیکار خدا کردم چ بدی به کسی کردم اینطور آدمی انداخت تو زندگیم ومنو اینطور وابستش کرد چی میشد یکی بود منو خوشبخت میکرد😭💔وقتی خودم انقدر قلبم ساده هست نمیتونم غم یکی ببینم

مرسی عزیزم من حتی یه بدهی داشت گوشوارم فروختم بهش پول دادم ولی نگفتم طلا فردختم گفتم پول خودم بودخ ...

خیلی اشتباه کردی خیلیییی واای چرا اینکارارو کردی اخههه

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

ما این دوستی هارو بد می‌دونیم تو فامیل ،مذهبی هم نیستیم ولی از هفت دولت اعصاب روان همه چیزمون از این ...

خخوشبحالتون اره انقدر ضربه خوردم با اینکه تنها رلم بود اما دیکه میخوام ازدواج فقط سنتی داشته باشم از ای دوستی ها متنفرم

خخوشبحالتون اره انقدر ضربه خوردم با اینکه تنها رلم بود اما دیکه میخوام ازدواج فقط سنتی داشته باشم از ...

بهترین کارو می‌کنی  قسمت هرکی خودش میاد سراغش پس خودتو درگیر این روابط سطحی نکن ارزشتو ببر بالا