2777
2789
عنوان

از خواب پا میشی میبینی شوهری

176 بازدید | 17 پست

ظرفارو شسته خونه رو مرتب کرده بچرو شیرشو داده و پوشکشو عوض کرده بساط ناهارم گذاشته و رفته سرکار

شوهر خوب گلی است از گلهای بهشت 

حالا تا همین هفته پیش دو طایفه افتاده بودن بجون هم برا طلاق

از قدیم گفتن زنو شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند

ماشالله بهت همسرعزیزم😍💕

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماشالا خدا حفظش کنه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اومدم بگم گلیست از گلهای بهشت گفتی

ارههه🤣😍💕

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

انشالله خوشبخت باشیدولی ..

ولی چی

خوب کردی گفتی یکم مجردا ببینن نترسن از ازدواج 

من اگ مجرد بودم میومدم نینی سایت دیگ ازدواج نمیکردم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
چرا میگی که عده آه بکشن؟ یا عده عقده کنن وقتی شوهر خسته و کوفته اومد پدرشو در بیارن که چرا برامون از ...

خب اینم گفتم ک تا هفته پیش خون و خونریزی بود🤣🤣🤣🤣

هدف بیشتر این بود ک دعوا های زن و شوهری رو جدی نگیرین

ماشالا خدا حفظش کنه

ممنونم همچنین برای شما

خب اینم گفتم ک تا هفته پیش خون و خونریزی بود🤣🤣🤣🤣هدف بیشتر این بود ک دعوا های زن و شوهری رو جدی ن ...

دعوا رو بردید بیرون از خونه

همه رو ناراحت کردید و دعوا انداختید

باز خوبه روحیه داری و شادی !!

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

لیلی اسم گل پسرتو چی گذاشتی؟

ارسام عزیزم