2777
2789
عنوان

من مادر بدی ام

758 بازدید | 76 پست

خیلی تو زندگی تلاش کردم بهترین امکانات برای بچه هام باشه بهترین غذا ها در بدترین بیماری هام می‌پختم تغذیه مدرسه براشون میذاشتم عین اینکه اردو میرن خودم لباس نمیخریدم اما شیک پوش بودن از کیف خودم از جیب خودم انواع کلاس تقویتی درسی می‌فرستادم بیشترین توجه ها رو بهش میکردم تو زندگی زناشویی بدترین بلایی که سر یه زن میاد رو تجربه کردم و وایسادم که اسم بچه طلاق روی بچه ام نیاد اگر یه شب شام نمی‌خورد و خوابش می‌برد تا صبح بالای سرش گریه میکردم چه روز و شبهایی که مریض داری کردم از درس و مهر و توجه و ...چیزی کم نذاشتم هیچی کم نذاشتم خودم رو قربانی کردم بچم نابود نشه

امروز دیدم پسر ۱۵ ۱۶ ساله من داره ویپ میکشه یهو دنیا برام وایساد قلبم نمیزد روزی که سخت ترین درس امتحان داشت و باید میرفت سرجلسه امتحان امتحانی که بابتش کلی پول معلم خصوصی داده بودم چکار باید میکردم که نکردم چه کم کاری کردم من 

امروز دیدم پسر ۱۵ ۱۶ ساله من داره ویپ میکشه یهو دنیا برام وایساد قلبم نمیزد روزی که سخت ترین درس امت ...

مجردم نمیتونم نظر بدم

ولی تو چیزی کم نزاشتی اقتضای سنشه ، یعنی خودتو مقصر ندون ربطی به امکانات و اینا تداره

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجردم نمیتونم نظر بدمولی تو چیزی کم نزاشتی اقتضای سنشه ، یعنی خودتو مقصر ندون ربطی به امکانات و اینا ...

من آرزو کردم همین امروز بمیرم چه ارزوهایی براش داشتم همش دود شد رفت هوا 

رفتار پسرت ربطی به مادری تو نداره

این نسل جدید ۹۰ درصد این جورن 

اما در کل اگر بخاطر مادری که در حق بچه هات کردی فکر میکنی اونا مدیونت هستند سخت در اشتباهی 

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

امروز دیدم پسر ۱۵ ۱۶ ساله من داره ویپ میکشه یهو دنیا برام وایساد قلبم نمیزد روزی که سخت ترین درس امت ...

شما مقصر نیستید، این نسل شبیه من و شما نیستن دیگه. گذشت اون زمانی که میگفتن فلانی پدر و مادرش خوبن بچه هاش هم قطعا خوب هستن. این نسل دنبال عشق و حاله پس خودتون رو اذیت نکنید

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

دود ک طبیعیه تو جوانای این سن 

دختر بازی اگه خانواده ایی با پوشش ازاد هستید ، خب اونم طبیعیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.