2777
2789

چهار و نیم خیلی زود نیست ؟

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

5 نیم اوکیع؟

من هفت بیدار میشم آخه 🥲 

روزی چند ساعت درس می خونی مگه ؟ 

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

من هفت بیدار میشم آخه 🥲 روزی چند ساعت درس می خونی مگه ؟

من ۵ تا ۹ میخونم معمولا ولی این دوروز ویروس گرفته بود منو رشتت چیه 

آخه من تغییر رشته ایم

وَ اُمیدْ،قَشَنگتَرینْ باوَر اِنسانْ اَستْ....🩵💫

من ۵ تا ۹ میخونم معمولا ولی این دوروز ویروس گرفته بود منو رشتت چیه آخه من تغییر رشته ایم

من هفت ـ هشت ساعت میخونم 

نه من پشت کنکوری ام

خب چکنیم

مدرسه میری ؟

خابگاه😭😂

عههه چه رشته ای ؟؟

انسانی میخام برم تجربی دوازدهم

خیلی هم خوب

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

انسانی میخام برم تجربی دوازدهم

موفق باشی