2777
2789
عنوان

امروز چار ماهگی دخترم تموم شد ولی هنوز نه گردن گرفته نه دمر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای وای چرا عزیزم؟ کاری کردی برا تغییر حال خودت؟خیلی باید به خودت برسی که نی نی خانومم قوت بگیرهاگه ا ...

افسردگی نمیزاره انگیزه خوردن چیزی داشته باشم حوصله هیچی ندارم همش آرزو میکنم بمیرم 

آره عزیزم پنج سال و نیم

رابطه ی پسرت با دخترت چجوریه ؟

باهاش بازی میکنه 

من پسرم چهار سالشه الان باردارم دوست داشتم این پسر باشه تا با پسرم با هم رفیق بشن 🥺

بعد بچه سوم و چهارم دختر بشه 😅💚

ولی خب خدا خواست الانم تو راهیم دختره میترسم پسرم نتونه باهاش ارتباط بگیره 🥺

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نهههه اصلا به حرفای اینجوری گوش نکن که روانت داغون میشه فقط تنها کاری ک میکنی این باشه که روزی چند د ...

عزیزم حتا اگه یک درصد هم تاخیر در رشد داشته باشه بازم دکتر بردنش بهتر از نبردنش! گردن رو بچه ها اغلب از چهل روزگی  میگیرن

استرس چرابه تعویق ننداز گلم بالاخره کاریه که باید بشهشنبه حتما برو بزن براش

الان همه بهم حمله میکنن

از اوتیسم میترسم 

یه تاپیک زدم همه گفتن ربطی نداره ولی بازم میترسم 

عزیزم حتا اگه یک درصد هم تاخیر در رشد داشته باشه بازم دکتر بردنش بهتر از نبردنش! گردن رو بچه ها اغلب ...

بعضی از بچه ها تنبلن،بچه خودم از بس که می‌خوابه وقت نمیکنه سینه خیز بره 😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بعضی از بچه ها تنبلن،بچه خودم از بس که می‌خوابه وقت نمیکنه سینه خیز بره 😂

نه دمر کردنش مهم نیست دختر خود منم شیش ماهگی سینه خیز شد ولی گردن گرفتن مهمه واقعا من بچه ای که چهارماهگی گردن نگرفته باشه ندیدم