2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

192 بازدید | 20 پست

من دوتا خواهر شوهر دارم هر موقع مادرشوهرم با یکیشون میاد خونمون سریع زنگ میزنن که ما اینجاییم توام پاشو بیاد (به اون یکی دخترش)

حالا امروز زنگ زدم کارش داشتم خیلی سرد حرف زد و خدافظی کرد بعد زنگ زدم به خواهرشوهرم گفت مامان و آبجیم میان ناهار اینجا دعوتن توام خواستی بیا منم گفتم ن مرسی 

مادرشوهرم اصلا صداشو درنیاورده بود خواهرشومم چون تو موقعیت قرار گرفت دعوت کرد  

حق دارم ناراحت باشم یا ن

👨‍👩‍👦‍👦

حق داری

یکی دوبارم شده مادرشوهرم خونه ی ما وعده ی غذایی دعوت بوده خواهرشوهرم رو هم دعوت کرده، تعدادشون کم نیست،ناراحت نشدم چون حساس یا خسیس نیستم ولی زیاد خوشم نیومد

I will always love you❤️💖💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی مادرشوهرا  فکر میکنن خونه پسرشون ازادی عمل بیشتری دارن راحت ترن مثلا خودش مهمونه اون یکی رو هم دعوت میکنه . ولی خونه دخترشون جلوی داماد سختشونه شاید واسه همین بهت نگفته به هر حال وقتی انقدر راحت با هم رفت و امد دارید دیگه سختش،نکن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ن عزیزم مگ شما هرجا میری ب مادرشوهرت میگ اون از بی فرهنگی اوناس ک جایی‌که مهمون هستن مهمون دعوت میکنن

تازه وقتی منو تنها دعوت کنن میرم اگر کسی بگه فلانی هس توام بیا نمیرم چون فقط منت سرته و مهمونی بخاطر کس دیگس 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

حق دارییکی دوبارم شده مادرشوهرم خونه ی ما وعده ی غذایی دعوت بوده خواهرشوهرم رو هم دعوت کرده، تعدادشو ...

منم بخدا خسیس نیستم اینام با بچه هاشون زیاد میشن 

ولی میگم چطور خونه من میان زنگ میزنن همرو دعوت می‌کنند ولی خودشون جایی میرن یواشکی میرن دیروز هم رفتن روضه خاله‌ی شوهرم اصلا به من نگفتن میایی یا ن

👨‍👩‍👦‍👦
گاهی مادرشوهرا فکر میکنن خونه پسرشون ازادی عمل بیشتری دارن راحت ترن مثلا خودش مهمونه اون یکی رو هم ...

خیلی اشتباه میکنن، یعنی عروس خونه ش نیست یا اختیاری از خونه ش نداره؟ 

مادرشوهرم منم از این حرفا میزد خیلی بدم میومد

I will always love you❤️💖💗