2777
2789
عنوان

جوش مجلسی😕

136 بازدید | 26 پست

دو سه روز پیش اصلاح کردم یه جوش زدم چون مراسم داشتیم دست نزدم گفتم خودش خوب شه دیدم چرکی شده دست نزدم امروز ترکوندمش قرمزیش مونده چیکار کنم تا صبح بره🥲جای بدیم هست لامصب وسط پیشونیم😅😭

پماد زینک بزن 

کپسول داکسی سایکلین هم کمک میکنه خشک بشن اما طول میکشه 

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جای جوش و با چی ببریم

اگه لک شده سرم ویتامین سی تینولا 

و کرم ترمیم کننده 

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

پماد بزنم تا صبح درست میشه؟

یه شبه قرار نیست معجزه بشه که

بهم گفتن نیاسینامید بگیر زدم بدتر شدم

نیاسینانید برا چربی پوسته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز