قرار شد به عموم یه عکس از کارت ملی عمه م ک میشه مادرشوهرم بفرستم اون شمارمو نداره با خط مادرشوهرم باهاش حرف زدم شمارمو دادم بهش ک از واتساپ بهم پیام بده عکس بفرستم زنگ زده با تندی ک تو الکی شمارتو اشتباه دادی یه ساعته دارم گریه میکنم قلبم شکست آدما چرا اینجورین اینم بگم قبلش هم هیچ بی احترامی نکردم حرفی نزدم ولی تا دلتون بخواد با مامانم مشکل دارن الان میگم هر کی با قلب خودش میره جلو وگرنه من چقد سعی کردم عکسو بفرستم زود کارشون راه بیافته یچی بگید پاشم خودمو جمع کنم اشکم بند نمیاد
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨ مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀
خب بچه ای که شماره خودت رو اشتباه مینویسی دیه بچه ای که عمویه ظالمت مامانت رو اذیت کرده بجا این که پ ...
خب مشکل دارن مامانم دمش گرم بی جواب نمیذاره ولی من حتی انقد خرم ک مشکلی حتی با دشمنمم ندارم عموهامم خیلی دوس داشتم اندازه ی بابام ک نه ولی انقدی هم کمتر نه