2821
2789
عنوان

خواستگار

224 بازدید | 27 پست

سلام دوستان ی خواستگاری دارم که شرایطش مینویسم ببینید شما باشید قبول میکنید همسن هستیم کارش خرید و فروش ماشین ،خونه داره ماشین داره دیپلمه هست خودش میگه سیگاری نیست نمیدونم باید مطمئن بشم نماز نمیخونه قیافه اش معمولی رو به پایین بود 

باقی شرایط و سنش؟ 

روبه پایین یعنی زشته؟ اخلاقش چی

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من واسم تحصیلات مهمه نمیدونم🤷🏻‍♀️

اره هرکس ملاکی داره و من واسم مهمه محیط دانشگاه و دیده باشه یکم ذهنش باز باشه

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

نه ما خانوادگی نماز میخونیم کسی که بندگی خدا رو تو برنامه اش نداره فکر نکنم بابام بهش دختر بده بااحترام به ایشون البته.البته در کنار نماز اخلاقیات و در مجموع ایمان به خدا اولویته

خرید و فروش ماشین شغل محسوب میشه؟

نمایشگاه داره یا چی

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

خرید و فروش ماشین شغل محسوب میشه؟نمایشگاه داره یا چی

نمیدونم خودمم دقیقا اینو به داداشم گفتم به عنوان شغل دوم‌آره ولی اول مطمئنن نه اصلا از کار دلالی خوشم نمیاد

نمیدونم خودمم دقیقا اینو به داداشم گفتم به عنوان شغل دوم‌آره ولی اول مطمئنن نه اصلا از کار دلالی خوش ...

این ینی یه الاف بیکاره که نشسته تو خونه و شغلی نداره 

حتی اگه بنزم زیر پاش بود قبول نکن ۰ون مرد باید بره بیرون کار کنه

از طرفی من باشگاه رفتنی از خیابونی رد میشم که همش نمایشگاه ماشینه 

از پیر تا جوون همشون بی سر و پا چشم چرونن و درسته میخورنت

جلو در نمایشگاها اکیپی جمع میشن پی حرف زدن و چشم چرونی کردن 

اصلا هیچکدوم شغل مناسبی نیس بنظرم

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

مهم انسان بودنشه اینکه اخلاقش خوب باشه و احترام گیر باشه من خودم شوهرم نماز نمی خوند ولی وقتی ما ازدواج کردیم شروع کرده ب نماز خوندن ولی ما زورش نکردیم خودش میگه که با نماز آروم میشم در ضمن خانواده هم مهمه که خوب باشن

((فقط بانوان)) ترو خدا دعا کنید برام خونه بخرم دیگه خستم. مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد

2790
2823
2791
2779
2792