2777
2789
عنوان

رفیقم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 25 پست
بگوحالا عوک غزدواج کردی چ قله ایوفتح کردی و ننت هم ک ازدواج کرد حاصلش توعه مونگل بودی من ترجیح میدم ...

اره دلمه همینو بگم بهش بسوزه خخخخخ

جالبه ب من میگفت من همیشه فکر میکردم تو زودتر ازدواج کنی ببین چقد ذاتش کثیفه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیامم بده سربالا جواب میدم دیگ پیام ندهانقد خانوادگی داغونن ننش ب من میگ ترشیدی شوهر کن حالا منم جوا ...

کار خوبی می‌کنی 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اره دلمه همینو بگم بهش بسوزه خخخخخجالبه ب من میگفت من همیشه فکر میکردم تو زودتر ازدواج کنی ببین چقد ...

ولش کن عزیزم خودتو ناراحت نکن بگو شوهرت اول ازمن خاستگاری کرد من بهش گفتم ن اومد تورو گرفت🤣🤣🤣

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

خیلی خوب بود خخخخخ

الهی همیشه بخندی عزیزم ولی خواهرانه میگم هرکسسسس هررررکسااااا بهت حال بد و انرژی منفی داد از ریشه رابطتو باهاش قطع کن نذار کسی ارامشتو خراب کنه 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

اره عزیزم درست میگی چشم قشنگم ممنون از نظرت خیلی کمکم کرد

فداتبشم عزیزدلم خداروشکر ک تونستم مفید باشم برات خوشگلم روز خوبی داشته باشی