zizijoonn مدیر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 2885 عنوان بیوشیمی | مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 17 پست یه ماهه از دانشگاه گذشته و من هنوز نخوندمش چون ازش میترسم و حالمو میگیره چکار کنم 1404/09/05 | 10:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vernal13 عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 2436 بلههه بیوشیمی رو از روی منابع اصلی نخون.از روی جزوه بخونماگر نیاز به منبع داشتی بازم از روی منابع اصلی نخون.از روی درسنامه رضا محمدی بخونمنابع اصلی خیلی گسترده توضیح دادن.درسنامه ها مفاهیم اصلی رو جمع و جور میکنن. خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
عروس_داروساز_۱۴۰۳ عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 343 شنیدم دو سال دوم هم سخته ،درسته یا نه؟ بله، دو سال دوم عملی رو خیلی سخت میگیرن، ولی خوبیش اینه که درس خوندنتون کمتره، بیشتر عملیهدو سال آخر که درمانگاه میرین و اون سختگیریهای دو سال دوم کاملا شما رو کار بلد کرده و دو سال آخر لذت میبرین
vernal13 عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 2436 برای شما بیوشیمی خیلی سرنوشت ساز نیست.توی تخصص هم زیاد به دردتون نمیخوره پس روی نمره اش حساس نباش.در حد پاس بهش اهمیت بده.با این تفکرات واردش بشی خیلی آسون میشه خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.