2789
عنوان

دیسک کنر

43 بازدید | 7 پست

سلام چطورین من بابام دوماهه دیسک کمرشو عمل کرده بدون پلاتین ولی واقعا ذره ای تغییر نکرده درد پا داره میکشتش گز گز بی حسی و درد گرفتگی کمرش خیلی حالش بده اماره گرفت و رفت پیش دکترش اول گفت عملت خوبه و مشکلی نیست دوباره یکم دید گفت بیا برات پلاتین بزارم من نزاشتم گفتم اگ اون بلد بود بار اول درست میکرد الان میترسم الان بدترش کنه میخوام ببرمش پیش دکتر دیگ ببینم  چی میگه ولی آیا این دردا بعد عمل طبیعی واقعا؟

پدر من بعد عمل کمرش تا یک ماه الی دو ماه شبا تا صبح از همین دردی که میگید بیدار بود. بعدش کم کم درد پاهه خوب شد. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره گلی طبیعی هست از اقوام انجام دادن با اینکه دوماه از عمل میگذشت درد داشت پتو مینداختیم دائم درازکش بود کلا مسافت طولانی رو توقف میکردیم راه بره یکم

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

پدر من بعد عمل کمرش تا یک ماه الی دو ماه شبا تا صبح از همین دردی که میگید بیدار بود. بعدش کم کم درد ...

خداروشکر ک خوب شدن من بابام بنده خدا تنها زندگی میکنه راه منم دوره بعد عملش تا به حال دوبار مسافت ۱۲ ساعته اومده ک ازش مراقبت کنم

خوشبحالتون بابام اوضاعش واقعا بده

از دیسک کمر خلاص شدم ولی دیسک گردن گرفتم فعلا صبر کنین بعدا شاید بهتر شه یا فیزیوتراپی لازم باشه ان شالله خدا سلامتی بده

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

از دیسک کمر خلاص شدم ولی دیسک گردن گرفتم فعلا صبر کنین بعدا شاید بهتر شه یا فیزیوتراپی لازم باشه ان ...

خیلی ممنونم عزیزم وای دیسک کمر ک وااااقعا خیلی بدههه اطرافمون دارن میدونم چقد دردناکه