2777
2789
عنوان

بعد از هجده روز از تزریق hcg پریود شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 33 پست
شما چرا لتروزل خوردی ؟ فقط همین ی قرص میخوری؟ من ماه قبل اصلا تخمک گذاری نداشتم بحاطر همین دکتر بهم ...

اون قرصی که گفتی نمی‌دونم چی هست عزیزم 

من میخواستم زود تر باردار شم دکتر بهم لتروزول داد 

هم اینکه ۴ ماه اقدام بودم نشد

ماه پنجم که لتروزل خوردم باردار شدم دو قلو که سقط شدن به علت تشکیل نشدن قلب

این ماه هم لتروزول داد با آمپول hcg اولین ماه بود که نگرفت دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه همزمان با من همه فامیل باردار شدن همه بچه هامون هستن فقط برای من اینطور شد

درکت میکنم منم بارداری اولم عین شما دوقلو بود که همزمان بایه نفر تو اقوام بود مال من سقط شد برای اون موند منم اون موقع ها ناامید بودم که دخترعمو بد به سال بعد سقطم باردار شدم همه اون غمارو شست برد

درکت میکنم منم بارداری اولم عین شما دوقلو بود که همزمان بایه نفر تو اقوام بود مال من سقط شد برای اون ...

خداروشکر عزیزم انشالا برای منم همینطور بشه

دخترت رو چطوری حامله شدی عزیزم؟

فقط لترو داد؟ خودت و همسرت هیچ قرص دیگه ای مث مکمل نمیخورید؟

لتروزل و اوابوست و ویتامین e و دی و امگا۳ و فولیک اسید

عزیزم همسرم فقط ویتامین e و d و امگا ۳ و فولیک اسید میخوره 

من این ماه دگزامتازون هم نوشته برام 

انشالا باردار شی زود تر برای منم دعا کن 

خداروشکر عزیزم انشالا برای منم همینطور بشهدخترت رو چطوری حامله شدی عزیزم؟

با دارو ماساژ زیر شکم با روغن سیاهدانه بادکش زیر شکم و پیاده. وی حداقل روزی نیم ساعت

خوش روزی باشه براتون الهیدارو چی‌مصرف کردی ببخشید سوال میپرسم

لتروزول از روز  سه تا هفت پریود روزی دوتا آمپول اچ ام جی و آمپول سینال اف و آمپول اچ سی جی و مکمل تقویتی اوابوست و در کنارش خودم چیزای که تابشون گرم بود می‌خوردم مثل شیره و ارده، شیره و گردو، عسل و سیاهدانه، اینارو تا وقت موعد پریودم میخوردم وقتی پربودن عقب افتاده دیگه نخوردم تعداد امپولا هم یادم نیست چون برای نزدیک دوسال پیش هست فقط اسماش یادم بود که گفتم 

لتروزول از روز سه تا هفت پریود روزی دوتا آمپول اچ ام جی و آمپول سینال اف و آمپول اچ سی جی و مکمل تق ...

مرسی عزیزم 

یعنی حتی تو روزای اقدامم میخوردی گرمی؟

اوابوست روزی چند تا خوردی و اینکه چند ماه؟

مرسی عزیزم یعنی حتی تو روزای اقدامم میخوردی گرمی؟اوابوست روزی چند تا خوردی و اینکه چند ماه؟

بله می‌خوردم اولویت هم یه ماه خوردم البته من ماهی که داروهای تحریک تخمدان رو استفاده کردم باردار نشدم ماه بعد داروها که این دکتر همیشه استراحت میده باردار شدم این داروها دوماه تو بدن تاثیر دارند یعنی حداقل برای من که اینطور بود چون این بار داریم بارداری دوم با این دارو ها بوده بارداری توانم دقیقا عین همین با داریم تو سیکل استراحت باردار شدم که نموند انشالله زودتر دامنت سبز میشه فقط استرس نداشته باش که زودتر نتیجه بگیری

بله می‌خوردم اولویت هم یه ماه خوردم البته من ماهی که داروهای تحریک تخمدان رو استفاده کردم باردار نشد ...

خیلی خیلی ممنونم ازت عزیزدلم 

انشالا کوچولوت آخر عاقبتش به خیر بشه 

زیر سایه پدر و مادر 

ممنون که آنقدر کامل جوابم رو دادی خدا خیرت بده