2777
2789
مرسی عزیزم اگه میخوای باشیباید روی خودت خیلی کار کنی ببین یکی استعداد دارهیکی نداره مثل ماها که ندار ...

مرسئییی ابجی جونم از صحبتات و وقتی که گذاشتی دستت گل مهربون 😍🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ناراحت نبودی؟🥲خیلی عجیبه برام

چرا ناراحت شدم اما اون موقع عقد بودم خیلی گرفتاریام بیشتر بود تاناراحت حرف اونا باشم 

ولی فهمیدم نباید خیلی مظلوم باشی باید سلیطه باشی 

من بهترین و بدترین خاطراتم مربوط به خابگاه س 

هم اتاقی های اول معمولا با هم میمونن؟ شما اگه از هم جداشدید یا کسایی رو دیدید که جدا بشن سر چی بود؟ ...

نه بابا اتاقا عوض میشه

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

هم اتاقی های اول معمولا با هم میمونن؟ شما اگه از هم جداشدید یا کسایی رو دیدید که جدا بشن سر چی بود؟ ...

صمیمیت زیاد خوب نیست

باهمه خوب باش 

برای ساعت خواب ، جارو و کارای مشترک قانون گروهی بذارید 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...