2777
2789
ببین باید زبون دراز باشی حق خودتو بگیری من هم خابگاهیام اروم بودن دخترای خیلی خیلی خوب ولی برای اولی ...

اره باید از حق خودت دفاع کنی ولی من بعضی وقتا خجالت میکشم چیزی بگم 

من یه گیر سر دارم که شاید زیاد هم ارزشی نداشته باشه و من اینو وصل کردم به تخت بالایی، خودم بالام ، بعد دیروز دستشو با شدت برد بالا یکی از دنده های گیره شکست ، حتی عیبم اومد بهش اشاره کنم 

هم اتاقی های اول معمولا با هم میمونن؟ شما اگه از هم جداشدید یا کسایی رو دیدید که جدا بشن سر چی بود؟ ...

حساس نشو

تو هم خوش بگذرون 

الان تو خونه خودمون هم نبود بعضی ها خیلی حس میشه 

همین که آرامش داری خیلی مهمه 

به نظرم مشکل خاصی نیست که بخوای جابهجا بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس نشوتو هم خوش بگذرون الان تو خونه خودمون هم نبود بعضی ها خیلی حس میشه همین که آرامش داری خیلی مه ...

نه نه اصلا به فکر جا به جایی نیستم ولی از اینکه فرعی باشم اصلا حس خوبی نمیگیرم ، چرا بعضی ادما جذاب ترن؟ مطمئنم به قیافه نیست چون واقعا در یه حدیم حداقل ، 

هم اتاقی های اول معمولا با هم میمونن؟ شما اگه از هم جداشدید یا کسایی رو دیدید که جدا بشن سر چی بود؟ ...

من تو همون اتاق اولم موندم، بعضیا از جمعمون رفتن و بعضیا هم اضاف شدن. هیچ تضمینی نیست که حتما باهم بمونید یا نه

بستگی به اخلاق و سازگاری تو و هم اتاقیات داره. بعضی وقتا اتاق های دیگه یه نفر که اذیت میکرد همه رو فراری میداد

ما برا اتاقمون از اول یه سری قانونا و مسئولیتا برای هر نفر تعیین کرده بودیم، اگه بحثی پیش میومد و کسی جدا میشد به خاطر همین بود که قانونا رعایت نمیکرد

تو خوابگاه باید خیلی پوست کلفت باشی، زیاااد پیش اومد که ناراحت بشم ولی خب نباید زیاد اهمیت بدی 

و اگه یه تجربه بخوام بهت بگم با همکلاسیت هم اتاقی نشو. چون تو کارت دخالت میکنه که چقدر میخونی یا با کیا دوستی... و بخاطر اینکه باهات زندگی میکنه ممکنه پشت سرت حرف در بیارن تو کلاس بپیچه و اگه یه بحثی پیش بیاد، طرف از یه رشته دیگه باشه راحت اتاقت عوض میکنی ولی با هم کلاسیت سخته دائم تو کلاسا جلو چشمته و باهات دشمنی میگیره

نه نه اصلا به فکر جا به جایی نیستم ولی از اینکه فرعی باشم اصلا حس خوبی نمیگیرم ، چرا بعضی ادما جذاب ...

دیگه از اول همین بودن و تو ذاتشونه

تو هم زیاد زوم نکن 

من خودم همیشه تو فرعی بودم و هستم 

ولی خودم راحتترم

کسی که تو چشم هست همیشه باید انرژی بزاره 

که من نمیتونم 

خداروشکر ، چکارایی کردید که به نفعتون شد؟ اگه برگردید به اول چه کارایی رو انجام نمیدید؟ هم اتاقی های ...

ببین من خداروشکر هم اتاقی هام خوبن

فقط همون روز اول یه کمد و یه طبقه از یخچال برای خودت بگیر و اعلام که مال تو هستن و دست به وسایل نزنن

و اینکه ما یه قانونی توی اتاق گذاشتیم که توی طول هفته هر کسی یه روز یه کاری انجام بده مثلا من شنبه جاروبرقی بکشم فرداش دوستم آشغال ها رو دم در ببره

اتاق های دیگه دعوا هم داشتن سر انجام ندادن وظایف

سر اینکه طرف مواد میکشه نرمال نیست دعوا کردن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اره باید از حق خودت دفاع کنی ولی من بعضی وقتا خجالت میکشم چیزی بگم من یه گیر سر دارم که شاید زیاد هم ...

اینا مهم نیست چون شما مثل خانواده این الان فقط نذار سواستفاده کنن کارت تمومه 

بخشنده باش اما مظلوم نباش من سه سال اتاق و هم اتاقیمو عوض نکردم اخر سر یه شب تو امتحانا نصف شب بیدار شدم دیدم همه تو اتاقا دارن یواش غیبت منو میکنن اون مکقع فهمیدم خررررم

ببین من خداروشکر هم اتاقی هام خوبنفقط همون روز اول یه کمد و یه طبقه از یخچال برای خودت بگیر و اعلام ...

ارههه ما کلا این مشکلات رو نداریم 

ولی سر اینکه بعدا به هر دلیلی ممکنه جدا شیم حس بدی میگیرم 

دوست ندارم اصلا وابستشون بشم ولی نمیدونم چطوری این کارو کنم

ارههه ما کلا این مشکلات رو نداریم ولی سر اینکه بعدا به هر دلیلی ممکنه جدا شیم حس بدی میگیرم دوست ندا ...

همه این حس دارن

چون بهم عادت می کنیم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اینا مهم نیست چون شما مثل خانواده این الان فقط نذار سواستفاده کنن کارت تمومه بخشنده باش اما مظلوم نب ...

وایییی 🥲🥲هیچ حسی نداشتی؟ من جات بودم کلیییی گریه میکردم 

به هیچ کدومشون چیزی نگفتی ؟ در مورد چه مسائلی غیبت میکردن؟

دیگه از اول همین بودن و تو ذاتشونهتو هم زیاد زوم نکن من خودم همیشه تو فرعی بودم و هستم ولی خودم راحت ...

واقعا طرز فکرت رو دوست دارم🥲ولس دوست داشتم که منن باشم 

ولی هیچ ایده ای ندارم که تفاوتمون دقیقا چیه 

وایییی 🥲🥲هیچ حسی نداشتی؟ من جات بودم کلیییی گریه میکردم به هیچ کدومشون چیزی نگفتی ؟ در مورد چه مسا ...

نه هیچی نگفتم اخرین ترم خابگاه بود یه هفته بعدش بدون خداحافظی اومدم ببرون و تموم همشونو بلاک کردم 

من تو همون اتاق اولم موندم، بعضیا از جمعمون رفتن و بعضیا هم اضاف شدن. هیچ تضمینی نیست که حتما باهم ب ...

اره من هم اتاقیام همه هم کلاسین فقط من هم کلاسیشون نیستم 

اگه یه وقتی حوصله و وقتشو داشتی میشه توضیح بدی چه چیزایی ناراحتت میکرد 

ما قانون های نظافتی و ... رو خیلی خوب تقسیم کردیم وحتی اگه یکی از زیرش در بره کارش نداریم، فقط صبر میکنیم انجامش بده تا نوبت نفر بعدی بشه، ولی من ادمیم که دوست دارم تو هر محیطی حداقل یه دوست خوب و صمیمی رو پیدا کنم🥲🥲

واقعا طرز فکرت رو دوست دارم🥲ولس دوست داشتم که منن باشم ولی هیچ ایده ای ندارم که تفاوتمون دقیقا چیه

مرسی عزیزم 

اگه میخوای باشی

باید روی خودت خیلی کار کنی 

ببین یکی استعداد داره

یکی نداره 

مثل ماها که ندارم با کسب مهارت میتونیم بشیم

پایه باش برای اردو و کوه و بین همه بودن 

اطلاعاتت رو بالا ببر یا تو یه چیزی متخصص شو و اون جا حرف بزن کم کم مطرح میشی

اگه قلم خوبی داری شعر و ادبیات و...هم خیلی خ وبه

خوب صحبت کن کلمات قشنگ وووووو

با اونهایی که مطرحن و باحال ب چرخ 

کم کم لمش دستت میاد