2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان هستم 😂

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

هیچ کس دلسوزت نیست باید همیشه اگاه باشی دوست بد زیاده من که خوب ندیدم شایدم من بد بودم

چرا همه مردم راجع به هم اینو میگن؟🥲خیلی بده که اینجوریه 

هم اتاقی های اول معمولا با هم میمونن؟ شما اگه از هم جداشدید یا کسایی رو دیدید که جدا بشن سر چی بود؟ چه اتفاقایی افتاد که ناراحتتون کرد ؟ کاری کردن که از رفتارشون شوکه بشید؟ چه نصیحتی دارید برای من؟ 

من ۳سال خوابگاه بودم

هم اتاقی های اول معمولا با هم میمونن؟ شما اگه از هم جداشدید یا کسایی رو دیدید که جدا بشن سر چی بود؟ چه اتفاقایی افتاد که ناراحتتون کرد ؟ کاری کردن که از رفتارشون شوکه بشید؟ چه نصیحتی دارید برای من؟

دوره ارشدم خوابگاه بودم عالی بود

خداروشکر ، چکارایی کردید که به نفعتون شد؟ اگه برگردید به اول چه کارایی رو انجام نمیدید؟ هم اتاقی های اول معمولا با هم میمونن؟ شما اگه از هم جداشدید یا کسایی رو دیدید که جدا بشن سر چی بود؟ چه اتفاقایی افتاد که ناراحتتون کرد ؟ کاری کردن که از رفتارشون شوکه بشید؟ چه نصیحتی دارید برای من؟

چرا همه مردم راجع به هم اینو میگن؟🥲خیلی بده که اینجوریه هم اتاقی های اول معمولا با هم میمونن؟ شما ا ...

ببین باید زبون دراز باشی حق خودتو بگیری 

من هم خابگاهیام اروم بودن دخترای خیلی خیلی خوب 

ولی برای اولین بار گفتن بیاین دوست پسر بگیریم حرف بزنیم ما فقط بیست سال داشتیم واقعا عقل نداشتیم با چنتا مرد متاهل که پیمانکار بودن تلفنی حرف میزدیم 

الان فکر میکنم عذاب وجدان زناشون رو دارن هرچند واقعا درکی نداشتم ووووو هززرررار چیز دیگه 

فقط تنها شانسم ترسو بودم فقط تلفنی وقت میگزروندیم 

بپرس

هم اتاقی های اول معمولا با هم میمونن؟ شما اگه از هم جداشدید یا کسایی رو دیدید که جدا بشن سر چی بود؟ چه اتفاقایی افتاد که ناراحتتون کرد ؟ کاری کردن که از رفتارشون شوکه بشید؟ چه نصیحتی دارید برای من؟اگه برگردید اول چه کارایی میکنید و چه کارایی نمیکنید ؟ در کل در مورد روابط با هم اتاقیا چه چیزایی رو باید بدونم یا رعایت کنم؟ 

دو تا از هم اتاقی ها خیلی دارن با هم صمیمی میشن ، یکیشون خیلی شو طبعه و بقیه رو میخندونه و وقتی نیست بچه ها همیشه میگن جای خالیش حس میشه ، کلا دوماهه با همیم ، ولی من حس میکنم اگه برم خونه کسی دلش برام تنگ نمیشه و اینکه کلا بین این دو نفر دیگه من فرعی به نظرمیام حس بدی بهم میده 

همش بستگی به مدیریت خوابگاه ها و شانست و هم اتاقی ها دارهبه من که تو 4سال خیلی خوش گذشتسعی کن اگه هم ...

هم اتاقی های اول معمولا با هم میمونن؟ شما اگه از هم جداشدید یا کسایی رو دیدید که جدا بشن سر چی بود؟ چه اتفاقایی افتاد که ناراحتتون کرد ؟ کاری کردن که از رفتارشون شوکه بشید؟ چه نصیحتی دارید برای من؟اگه برگردید اول چه کارایی میکنید و چه کارایی نمیکنید ؟ در کل در مورد روابط با هم اتاقیا چه چیزایی رو باید بدونم یا رعایت کنم؟ 

دو تا از هم اتاقی ها خیلی دارن با هم صمیمی میشن ، یکیشون خیلی شو طبعه و بقیه رو میخندونه و وقتی نیست بچه ها همیشه میگن جای خالیش حس میشه ، کلا دوماهه با همیم ، ولی من حس میکنم اگه برم خونه کسی دلش برام تنگ نمیشه و اینکه کلا بین این دو نفر دیگه من فرعی به نظرمیام حس بدی بهم میده 

اون سه تا هم کلاسین و من از یه رشته ی دیگم