2777
2789
عنوان

مشق ننوشتن

226 بازدید | 16 پست

سلام من یک پسری دارم کلاس پنجم از کلاس اول به زور مشق می‌نوشت و همیشه مدرسه منو می‌خواستن و اصلاً الان به جایی رسیده که حاضر  نیست جز چند تا جواب سوال ریاضی چیزی رو بنویسه. 

برگه‌های امتحانیش رو هم خالی میده 

یا جواب‌هایی می‌نویسه که فقط مفهوم جواب رو فهمیده و خیلی بچگانه می‌نویسه و نمره نمی‌گیره 

هر موقع هم با شیوه‌های مختلف سعی می‌کنم بیارمش که تکالیفش رو ازش بگیرم 

داد و فریاد را میندازه و دوست داره فقط موبایل دستش بگیره 

تازگی‌ها املاهاش رو هم با کلی خطا و اشتباه می‌نویسه 

فقط دوست داره بهت بچرخه و با موبایل و پلی استیشن باشه. 

اگر غیر از این باشه مثل معتادها داد و فریاد را می‌ندازه و گریه می‌کنه و پرخاشگری می‌کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه شرایط سختی 

من خودم خیلی سختگیرم ب تکلیف و خوندن، بجات حرص خوردم🤕🥺

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

شما خودتون بچه رو به بیبی دیجیتال تبدیل کردینببریدش روانشناس و‌روان پزشکحقیقتا مث یک معتاد باید ترکش ...

گاهی این مدل بچه ها لج میکنن همین دوتا سوالم نمینویسن🤦

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

از بچه چه انتظاری داری وقتی گوشی دستشون میگیرن انگار تو این دنیا نیستن فقط باید گوشی ندی دستش من صبح ها گوشی میدم دست دخترم صبحونه بخوره اصلا نمیشنوه حرفامو غرق گوشی میشه 

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭