2821
2789

آره برو 

شخصیت من خیلی عجیبه من از تنهایی لذت میبرم ولی آدم اجتماعی هستم بعضی وقتا ساکت بعضی وقتا پر حرف بعضی وقتا مهربونم بعضی وقتا جدیام بعضی وقتا چیزای بزرگی رو میبخشم بعضی وقتا از کنار چیزای خیلی کوچیک هم رد نمیشم یه وقتایی پررو و یه وقتایی خجالتی یه چیزی که درکش واسه همه سخته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودت برو شیک کن برو کم کم یخ آت کم کم وا میشه خوش میگذره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

😂برمم باید یه جا بشینم مث مجسمه

چرا بشینی با عروس برقص😂

شخصیت من خیلی عجیبه من از تنهایی لذت میبرم ولی آدم اجتماعی هستم بعضی وقتا ساکت بعضی وقتا پر حرف بعضی وقتا مهربونم بعضی وقتا جدیام بعضی وقتا چیزای بزرگی رو میبخشم بعضی وقتا از کنار چیزای خیلی کوچیک هم رد نمیشم یه وقتایی پررو و یه وقتایی خجالتی یه چیزی که درکش واسه همه سخته

برو

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

😂خجالت میکشممم بابا

ول کن توروخدا خجالت چیه خوش باش 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز