2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

128 بازدید | 13 پست

خانوما دوشبه خیلی بی حال میشم بدنم ضعف داره  دیشب هم سردرد همراه حالت تهوع داشتم سینه هامم درد میکنه معدم هم نفخ داره میشه اینا از علائم بارداری باشه ماه اول اقدام هستم و پری هم منظمه و الان ۵ـ٦ روز به موعد مونده؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زود زدی ازموعد پری بگذره و نیاد بی بی بزن

اره عجله دارم اخه ١۵ ام اگه قسمت باشه میخوام برم کربلا اگه باردار نباشم پر بشم بد میشه میخوام مطعن بشم ببینم هستم یا نه ک اگه نباشم قرص بخورم پری نیاد 

اره عجله دارم اخه ١۵ ام اگه قسمت باشه میخوام برم کربلا اگه باردار نباشم پر بشم بد میشه میخوام مطعن ب ...

برای نی نی دارشدن منم دعاکن صبور باش ان شاالله ک بارداری ولی اگر تاروز رفتنت پری نیامد  وبی بی چک هم منفی بود آز خون بده 

برای نی نی دارشدن منم دعاکن صبور باش ان شاالله ک بارداری ولی اگر تاروز رفتنت پری نیامد  وبی بی ...

ب روی چشم برم حرم حتما برات دعا میکنم از خون چند روز قبل موعد نشون میده

اره عجله دارم اخه ١۵ ام اگه قسمت باشه میخوام برم کربلا اگه باردار نباشم پر بشم بد میشه میخوام مطعن ب ...

سلام منو برسون و بگو حاجت من هم زودتر بده ی بچه ی سالم.ممنونم‌زیادتت هم  قبول

خدایا نی نیم رو به تو سپردم 🙏