2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 58 پست
چکارکرد حداقل ی عشقی بینشون بوده خودت برادرش بودی مگه حامیش نبودی من حتی برادرمم پشتم نیست

خواهرشم عزیزم. از دست برادرام همون شوهر کرد هر روز از برادرام سر مدرسه رفتن تا حد مرگ کتک میخورد شوهرشم بدتر از برادرام بود. ماها کلا بعد ازدواج حق برگشت نداریم. نمیدونم دقیقا چیکار کرد ولی خیلی صبوره پدر مادر دامادمون انداختنش بیرون ولی این موند ساخت.پدر دوستمم معتاد شده بود از طریق کنگره شصت ترکش دادن خانوادگی انگار مشاوره میشن رایگانم هست خودش الان مشاور شده 

اگ بتونی باهاش حرف بزنی باهم برید برا ترکش اقدام کنید خیلی خوب میشه

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطور میتونی قید بچه هات که این همه زحمتشون رو کشیدی بزنی .گناه دارن اونا بی کس تر از تو هستن و مصوم ...

کاش منم این روزارو ببینم کاش بچه هام سرو سامون بگیرن نمیخوام خرجموبدن فقط براخودشون خوشیای نکردشونوبکنن

انشالله میبینی . بچه هاشم خیلی خوشبختن اما خیلی سختی کشید فکر کن کار میکرد خرید میکرد برا خونه شوهر ...

چقد حرفات ارومم میکنه کاش یکی مثل شما تو زندگیم بود ک هرروز تو گوشم بخونه و ناامید نشم 

چقد حرفات ارومم میکنه کاش یکی مثل شما تو زندگیم بود ک هرروز تو گوشم بخونه و ناامید نشم

نماز و قرآن بخون خیلی دلت آروم میشه .با خدا حرف بزن .وقتی وجودت پر از خدا شد حس تنهایی رهات میکنه و آرامش جایگزینش میشه 

کنگره شصته

ن عزیزم این مشاوره قم هست اگ اشظتباه نکنم. کنگره شصت تونت سرچ کن شماره شوندمیاد و اینکه باید همسرت حتما بخواد ترک ححنه کلا راجبشون بخونی خوبهه اینکه بیشتر رو. ذهن افراد کار میکنن ن اینکهه با دارو و این چیزا بخوان تعرکت بدن مثلا ورزش های گروهی کارای گروهی میکنن در حین اینکه طرف تو غجتماع و کار و زندگیشه

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش