2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 58 پست
اره ولی اگه برم ایناهم کسی روندارن بخدا ختی مادرشوهرم اهمیت نمیده بهشون اگه نوه های دختریشون بیان سر ...

چی بگم واقعا خیلی حق داری بنظرم اگه میتونی با مشاوری چیزی حرف بزن نمیشه بچه هاتو ببری خونه پدرت؟

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خرم اباد هستم اصن نیستش شوهرم تو روز فقط میاد لباس عوض میکنه میره همین

وای عزیزم اونجا که خودت هم نمیتونی کاری پیدا کنی 

کاش میشد شوهرت ترک کنه 

اگه هم جدا بشی حتما پشتیبان نیاز داری مثلا وضعیت مالی بابات خوب باشه 

آلان بچه هات خیلی بهت نیاز دارن

هر کجا میخوای بری با بچه هات برو.یابزار یکم بزرگ شن تا بتونن کار کنن اونارم باخودت ببر.خدای نکرده اگ ...

همین دیگه بزرگه سنش خیلی خطرناکه مخصوصن چون مهرپدری ندیده هرکی ی محبت بهش بکنه رفته سمتش هرچیم بهش بده قبول میکنه

ممنون اره واقعا مادرک میشی دنیات میشه بچه هات

امیدوارم خدا شوهرت رو به راه راست هدایت کنه. خودت و بچه هاتم در پناه خودش نگه داره‌. ایشالله که بزودی ثمره این فداکاری هاتو میبینی و شاهد خوشبختی بچه هات میشی. 

چی بگم واقعا خیلی حق داری بنظرم اگه میتونی با مشاوری چیزی حرف بزن نمیشه بچه هاتو ببری خونه پدرت؟

من خودمم جای ندارم خونه پدرم اونوقت بچه هاموببرهروقت رفتم اونجا شکم گرسنه رفتم گرسنه برگشتم

ممنون اگه برم این چن تا وسیله خونه رومیبره میفروشه البته مادرشوهرم همش میگه نروبمون سرزندگیت برابچه ...

نمدونم چی بگم شوهر خواهر من حوبیش این بود خونه میومد مگرن کلی خیانت و اعتیاد داشت ولی خواهرم باعث شد ترک کنه ادم بشه 

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

همین دیگه بزرگه سنش خیلی خطرناکه مخصوصن چون مهرپدری ندیده هرکی ی محبت بهش بکنه رفته سمتش هرچیم بهش ب ...

پس فعلا دست نگه دار.سعی کن بااین شرایط کنار بیای.یکم که بزرگ شدن برین سه نفری یه زندگی جدید شروع کنید

وای عزیزم اونجا که خودت هم نمیتونی کاری پیدا کنی کاش میشد شوهرت ترک کنه اگه هم جدا بشی حتما پشتیبان ...

پدرم فوت شده برادرم بازنش پیش مامانمن مامانموخام کرده حتی ی زنگ هم ب من نمیزنن میگن حق نداری بیای خونم

نمدونم چی بگم شوهر خواهر من حوبیش این بود خونه میومد مگرن کلی خیانت و اعتیاد داشت ولی خواهرم باعث شد ...

چکارکرد حداقل ی عشقی بینشون بوده خودت برادرش بودی مگه حامیش نبودی من حتی برادرمم پشتم نیست