2821
2789
عنوان

عکس حلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 34 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شاید خیلیا بگن خونه ماشین مهمه ولی ب این فکر کن که پسره اگه خوبه خانوادش باهات خوبن خداتو شکر ...

ای بابا چی بگم حق داری میگی گلی

من خودمم مشکلی ندارم ببین پسره و خانوادش خوبن باهام واقعا خودشم آدم خیانت کاری نیس ولی بعضی اوقات یه کارایی میکنه مثلا خودش حالا تو تاپیکای قبلی گفته بودم یه کن و کاستیاییی داره ولی آدم خیانت کاری نیس مهربون هس به هر حال منم کامل نیستم ولی مامانم سر خواهرم که زندگیش بر فنا رفت میترسه زندگی منم بر فنا بره حالا موندم چ کنم :(

عزیزم شاید خیلیا بگن خونه ماشین مهمه ولی ب این فکر کن که پسره اگه خوبه خانوادش باهات خوبن خداتو شکر ...

عزیزم اون یکی تاپیکت همه گفتن خونه مهمه اونجا هم برات توضیح دادم نگاه کن اینو. 

این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari

ای بابا چی بگم حق داری میگی گلیمن خودمم مشکلی ندارم ببین پسره و خانوادش خوبن باهام واقعا خودشم آدم خ ...

در کل اگه پسر با عرضه ایه ولش نکن هفت سال دوستی کم نیست گاهی برای اشنایی با یه ادم دیگه دیره چون قبلی رو نمیتونی فراموش کنی باز میگم اگه واقعا دوسش داشته باشی پول برات مهم نمیسه.اینم بهت بگم خواهشن ازدواج کردی باهاش اصلا حرفای مادرت چرا اینو نگرفتن چرا اونو کم گرفتن ال بل اصلا روت تاثیر نذارع من مورد دیدم پسره عالب خانوادش عالب ولی مادر دختره سر خرید هدیه شب یلدا باعث طلاق دخترش شد گفته بود حتما باید برا دخترم النگو بگیرید

این کاربر کلاهبرداره شمارع خودشو بجای دعانویس میده@elahejafari

اره خب اینو حق میدم ماهم اخه دوس دختر دوس پسریم هنوز چیزی رسمی نیس برا همین دودلم یعنی پسش بدم حلقه ...

محترمانه بگو اجازه ندارم تا روابطمون شکل رسمی نگرفته اینجور هدایا رو قبول کنم. ممنون از محبتی که دارید ولی باید پس بدم هدیه اتون رو. یعنی من بودم این کارو میکردم. حتی طلاهایی که توی دوره آشنایی خود همسرم برام میخرید رو میگفتم نگه دار بعد از خواستگاری تو مناسبت های مختلف بهم بده.